Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Carlsbad

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Bia den scoth & omakase le Chef Nate

Speisialtóireacht i mbia ar leibhéal Michelin, cóisirí sushi príobháideacha, agus biachláir bhlaiste shaincheaptha le fáilteachas omotenashi chun gach ócáid a ardú.

An Béile Aireachasach Le Cócaire Ivan

Caithim le sushi mar ealaín agus mar dhisciplín, ag cothromú cruinnis, úire agus cur i láthair. Ó nigiri agus sashimi clasaiceach go rollóga nuálacha plandabhunaithe, dírím ar bhlasanna glana agus ar uigeacht fhoirfe

Gliondrach na Cócaireachta le Chef Steph

Tá cúlra ilghnéitheach cruthaitheach cócaireachta agam do na haíonna go léir a bhfuil sé de phléisiúr agam eispéireas iontach itheacháin a chruthú dóibh!

Dinnéar príobháideach séasúrach le Chef Kenny

Tá blasanna agam ó bheith ag obair sa Phortaingéil, ag staidéar i bPáras agus i Londain, agus ó mo fhréamhacha eitneacha mar Mheiriceánach Síneach-Téavánach. Oibrímis ar bhiachlár saincheaptha do d'imeacht :) @sidequestkenny ar IG!

East - meet - West le Tyrell

Cúlra na Portaingéile, cócaireacht na hÁise, comhábhair éagsúla.

Bia feirme le Chef Leyla

Is éard atá i gceist le cócaireacht domsa ná scéalta a roinnt: meascaim m'oidhreacht, mo scileanna domhanda agus mo tháirgí úra chun áthas a chur ar dhaoine ag an mbord.

Tábla an Chef Séasúrach — Nordach x Seapánach

Caint faoin mbord líofa, le taithí na mblianta ó A - deirfiúracha go blas sár - luaimh, fíneálacha, agus beagán draíochta do gach eispéireas itheacháin. Is cóisir é! IG: @caviarcitizen

An tEispéireas Veigeánach: Cócaire Príobháideach Bunaithe ar Phlandaí

Tá mé ag cócaráil do dhaoine cáiliúla in Los Angeles agus ag déanamh mias vegán bearrtha le breis agus deich mbliana anuas.

Déan iniúchadh ar an Iodáil ar an mbord leis an gCócaire Fabio

Léiríonn mo phlátaí an tSicil le Gné Idirnáisiúnta.

Eispéiris Bia leis an gCócaire Príobháideach Benjamin

Feirm Eorpach go tábla, veigeán, keto, pescatarian, táirgí áitiúla agus táirgí a fhástar sa bhaile.

Bia nua-aimseartha Slóvaidéalach, Criólach

Biachláir atá curtha le chéile go saineolach agus úireacht i gcuimhne. Déan teagmháil liom roimh áirithint a dhéanamh le haghaidh tuilleadh sonraí. Tá mé lonnaithe in Los Angeles. Ní chuimsíonn na praghsanna costais

Eispéiris Réalta Michelin leis an gCócaire Joann & Co.

Bia ó thaithí i stíl Réalta Michelin atá insilte le comhábhair áitiúla agus shéasúracha

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta