Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Spring Valley

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Bain leas as Cócaire Príobháideach in Spring Valley

Cócaire

Bia breá séasúrach le Arlen

Is cócaire gairmiúil mé le breis agus 15 bliana de thaithí. An post is déanaí a bhí agam ná mar Sous Chef ag Wynn Las Vegas, áit a raibh mé ag obair ar feadh 12 bhliain. Tá céim chócaireachta agam ó Le Cordon Bleu in Las Vegas. Le linn mo ghairme, bhí sé de phribhléid agam a bheith ag obair in éineacht le cócairí cáiliúla cáiliúla, lena n - áirítear Wolfgang Puck ag Spago Las Vegas agus an Cócaire Bartolotta ag an Wynn.

Cócaire

Blasanna domhanda le Rosemary

16 bliana de thaithí tá mé i mo chócaire ag na bialanna is mó a bhfuil dea - mheas orthu in Las Vegas. Rinne mé staidéar ag Le Cordon Bleu. D'oibrigh mé i bpríomhbhialanna Las Vegas, lena n - áirítear bunaíochtaí a bhfuil réalta Michelin leo.

Cócaire

Las Vegas

Bia atá Dírithe ar Chothú ag Adam

25 bliain de thaithí thóg mé Cócairí Aoibhinn, ag speisialú i lónadóireacht agus i gcothú atá dírithe ar fheidhmíocht. Rinne mé staidéar ag The Culinary Institute of America, agus fuair mé céim bhitheolaíochta ó Emory. D'fhreastail mé ar lúthchleasaithe agus ar fheidhmeannaigh ghairmiúla a chuireann eispéiris itheacháin den scoth ar fáil.

Cócaire

Blasanna domhanda cruthaitheacha le Julian

11 bliain de thaithí Creidim i mbia mar stíl mhaireachtála - ceann lán le cruthaitheacht, grá agus roghanna comhfhiosacha. Cuimsíonn mo chúlra oiliúint i scileanna cócaireachta ardleibhéil agus blasanna domhanda. D'oibrigh mé le Juan Manuel Barrientos, a bhfuil réalta Michelin aige, ceannródaí ar chócaireacht nua na Colóime.

Cócaire

Bia barántúil Iodálach le Lorenzo

13 bliana de thaithí a d'oibrigh mé i gcistineacha bialanna san Iodáil agus sna Stáit Aontaithe. Thosaigh mo chuid oiliúna le mo sheanmháthair Iodálach agus lean mé ar aghaidh i mbialanna. Bhí mé in ann mo thaithí i gcistineacha Iodálacha a thabhairt go dtí na Stáit Aontaithe le déanaí.

Cócaire

Cócaireacht bharántúil Iodálach le Lorenzo

11 bliain de thaithí d'oibrigh mé ó thrattorias homestyle nonna go bialanna le réalta Michelin. Fuair mé oiliúint ar feadh uaireanta iomadúla sa chistin. Tá go leor seirbhísí agus dinnéir lónadóireachta príobháideacha curtha ar fáil agam.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta