Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Phoenix

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Cumasc blas domhanda le Samantha

Déanaim an chruthaitheacht a chumasc le compord, ag cruthú béilí a bhraitheann sa bhaile agus speisialta.

Croith agus corraigh: rang manglam ceardaíochta le Brian

Déanaim iniúchadh ar bhlasanna úra áitiúla agus ar bhiotáille neamhghnách chun manglaim uathúla a chruthú.

Cócaireacht feidhmíochta agus bia príobháideach le Breandán

Cumascaim blas agus feidhm le haghaidh dinnéir ilchúrsa agus béilí feidhmíochta.

Elegance cócaireachta le Zoia

Buaileann an seansaol le bia sráide Meicsiceach agus comhleá clasaiceach Eorpach.

Bia dodhearmadta sa Mheánmhuir le Mariana

Cruthaím seirbhísí bia speisialta a léiríonn blas agus cúram araon.

Bia veigeánach anamúil le Graciela

Déanaim miasa veigeánacha, feoilséantacha agus pescatarian a chruthú le hinspioráid an Deiscirt agus Mhuir Chairib.

Bia breá saincheaptha le Steph

Béilí ceardaíochta a fhágann tuiscint bhuan.

Saoire agus níos faide i gcéin ag dinnéar le Jessica

Tá dúil mhór agam i mbia agus san áthas a chuireann sé ar mo chliaint.

Cumasc blasta sa Mhuir Chairib le Jamillia

Cuirim miasa eisceachtúla ar fáil a chumasc blasanna sa Mhuir Chairib le teicnící cócaireachta nua - aimseartha.

Bia breá cruthaitheach le Travis

Cuirim eachtraí bia uathúla, a chuirtear i láthair go healaíonta, le soithí bríomhara blasta ar fáil.

Ceiliúradh simplí le Martin

Is cócaire faoi oiliúint Le Cordon Bleu mé a bhfuil sé mar aidhm agam eispéireas na bialainne a thabhairt chugat

Béilí barántúla Meicsiceacha le Manu

Tugann mo chócaireacht blasanna barántúla Mheicsiceo le casadh domhanda chun boird.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta