Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Santa Monica

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Béilí Dodhearmadta le Chef Dom

Cuirim dearadh roghchláir, lónadóireacht agus ullmhú béile ar fáil agus bhí mé le feiceáil ar láithreán gréasáin Shoutout LA.

Dinnéar Pearsantaithe Fíordheimhnithe Fusions leis an gCócaire Tony

Doirtim mo chroí agus m'anam isteach i ngach béile, ag meascadh blasanna barántúla le bua cruthaitheach chun eispéireas bia fíor - dhodhearmadta, pearsantaithe a chur ar fáil.

Biachláir atá oiriúnach do bhia le Daniela

Cruthaím cócaireacht ardleibhéil le roghanna atá oiriúnach do chothaithe, agus súil le healaíontóireacht & mionsonraí.

Plátaí Ardaithe A - Liosta le Chef Keis

Is teach cumhachta cócaireachta é an cócaire Keis. Traenáilte ar fud an domhain, le scileanna máistreacht sa Fhrainc. Vótáilte Top 25 Chef Príobháideacha in LA.She freastalaíonn sí ar bhlas trom, stíl fhíochmhar, & eispéiris dhodhearmadta ar gach pláta.

Lónadóireacht nuálach píotsa ag Íosa

Ceardaím biachlár blaiste píotsa a chuireann blasanna troma a spreagann Meicsiceo le casadh domhanda.

Imeacht Mesa Montano le Michael

Cruthaím béilí anamúla faoi thionchar an scéil trí chruinnithe pearsanta atá fréamhaithe i dtaca leo.

Bia Gourmet le Norr Kitchen - North LA

Déanaim speisialtóireacht ar eispéiris itheacháin ardaithe a chruthú trí phéirí bia agus deochanna.

Clasaicí Francacha - California

Trí scór bliain d'eispéireas réalta michelin a thabhairt chuig gach mias agus eispéireas itheacháin!

Píotsa úrbhreoslaithe ag Íosa

Bhain mé céim amach sna healaíona cócaireachta agus bhain mé amach Le Cordon Bleu Pasadena.

SimplyGourmetbyK

Bím rathúil ar dhaoine spreagúla cé go bhfuil mo chuid bia á roinnt agam. Cothromaíocht idir an Mheánmhuir shláintiúil leis an méid foirfe splurge. Comhábhair shéasúracha orgánacha a chuireann eispéiris speisialta itheacháin ar fáil.

Ceiliúradh blasta le Rosalind

Tá mo chuideachta chócaire phríobháideach á reáchtáil agam le breis agus 15 bliana anuas.

The Flavor Odyssey of Chef Paul

Le breis agus deich mbliana de thaithí ag cruthú béilí do scothaicme Hollywood, tugaim ealaín an bhia mhín chuig do bhord - ag athrú gach mias ina eispéireas dodhearmadta.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta