
Seirbhísí Airbnb
Cócairí in Bagno A Ripoli
Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.
Bain leas as Cócaire Príobháideach in Bagno A Ripoli


Cócaire in Flórans
Bia Sómasach leis an gCócaire Antonio Patella
Cruthaím cócaireacht nuálach Iodálach ag baint úsáid as scileanna a fuarthas san Iodáil, sna Stáit Aontaithe agus san Áise.


Cócaire in Flórans
Dinnéar Florentine Mouthwatering ag Tábla Valeria
Déanaim eispéiris ardleibhéil dóibh siúd atá ag lorg teasaí, barántúlachta agus blas na hIodáile.


Cócaire in Flórans
Blasanna Iodálacha le Valentina
Cuirim teicnící traidisiúnta na hIodáile, comhábhair áitiúla agus orgánacha agus blaiseadh fíona le chéile.


Cócaire in Flórans
Cócaire Príobháideach Lorenzo
Miasa traidisiúnta Iodálacha, cócaireacht na Tuscáine, agus píotsa saineolach agus déanamh aráin.


Cócaire in Bagno a Ripoli
Francesco, Cócaire Príobháideach
Bia clasaiceach agus comhaimseartha, nuálaíocht, comhábhair úra, blasanna cothroma.


Cócaire in Firenzuola
Cóisir Píotsa le Alessandro
eagraím turais píotsa le m'oigheann iniompartha sa bhaile agus lasmuigh, tá réamhbhia, turas píotsa de 4 phíotsa ar a mhéad de do rogha agus milseog san áireamh sa tseirbhís.
Gach seirbhís Cócaire

Ó Lucca go dtí an domhan mór
4 bliana de thaithí Oiliúint féinmhúinte agus cúrsaí ag an International Academy of Italian Cuisine in Lucca, speisialaithe i gcócaireacht thraidisiúnta na hIodáile agus i mbiachláir shaincheaptha d'imeachtaí príobháideacha.

Bia Tuscánach agus Meánmhara le Alessandro
Cócaire le hoiliúint i gcócaireacht idirnáisiúnta agus taithíocht i mhór-óstáin agus i mbialanna. Aird ar cháilíocht agus ar shéasúracht na gcomhábhar chun eispéireas uathúil a thabhairt.

Ith, go dtéann tú ar aghaidh go dtí an bhliain nua
Biachlár a dhéanann splanc: blasanna iontacha, meascáin chróga agus buidéal saor in aisce de Champagne chun ól leat — toisc go gcaithfear fáilte a chur roimh an mbliain nua le blas… agus “cin cin” deas!

Bia Tuscánach
Ullmhaím soithí barántúla Tuscánacha measctha le roinnt cruthaitheachta le comhábhair úra agus teicnící nua - aimseartha

Athbheochan an bhlasa le Chef Alessandro
Cócaireacht ghairmiúil ar thaithí fhada thar lear óstáin agus bialanna , cócaireacht réigiúnach idirnáisiúnta agus Iodálach na Tuscáine, is breá liom go leanfaidh mo chuid aíonna an próiseas agus breith na mias

An Tuscáin i mbeaga
cócaireacht thoscánach na staire, oidis bharántúla, bhunaidh, a bhfuil cruthaitheacht agus paisean curtha leo. Ní mhaireann an Tuscáin, itheann sé

Miasa tí na Síne le Sasha
Tugaim blasanna Síneacha barántúla blasta chuig do bhord ag baint úsáid as comhábhair áitiúla.

Dinnéar gourmet leis an gCócaire Giacomo Petri
D'ullmhaigh mé dinnéir do dhaoine cáiliúla agus do bhainiseacha le comhábhair a roghnaíodh go cúramach.
Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil
Gairmithe áitiúla
Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha
Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán
Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta
Cáil an bhairr feabhais
Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta
Déan iniúchadh ar níos mó seirbhísí in Bagno A Ripoli
Tuilleadh seirbhísí le hiniúchadh
- Cócairí príobháideacha An Róimh
- Cócairí príobháideacha Miláin
- Cócairí príobháideacha Nice
- Cócairí príobháideacha Flórans
- Cócairí príobháideacha An Veinéis
- Cócairí príobháideacha Napoli
- Cócairí príobháideacha Francavilla al Mare
- Cócairí príobháideacha Marseille
- Cócairí príobháideacha Cannes
- Grianghrafadóirí Turin
- Cócairí príobháideacha Bologna
- Cócairí príobháideacha Annecy
- Grianghrafadóirí Verona
- Cócairí príobháideacha Sorrento
- Grianghrafadóirí Zadar
- Grianghrafadóirí Genoa
- Cócairí príobháideacha Chamonix
- Cócairí príobháideacha Antibes
- Grianghrafadóirí Aix-en-Provence
- Grianghrafadóirí Positano
- Cócairí príobháideacha Agnone
- Cóireáil spá An Róimh
- Gruagaire Miláin
- Cóireáil spá Nice









