Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Bagno A Ripoli

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Ó Lucca go dtí an domhan mór

4 bliana de thaithí Oiliúint féinmhúinte agus cúrsaí ag an International Academy of Italian Cuisine in Lucca, speisialaithe i gcócaireacht thraidisiúnta na hIodáile agus i mbiachláir shaincheaptha d'imeachtaí príobháideacha.

Bia Tuscánach agus Meánmhara le Alessandro

Cócaire le hoiliúint i gcócaireacht idirnáisiúnta agus taithíocht i mhór-óstáin agus i mbialanna. Aird ar cháilíocht agus ar shéasúracht na gcomhábhar chun eispéireas uathúil a thabhairt.

Ith, go dtéann tú ar aghaidh go dtí an bhliain nua

Biachlár a dhéanann splanc: blasanna iontacha, meascáin chróga agus buidéal saor in aisce de Champagne chun ól leat — toisc go gcaithfear fáilte a chur roimh an mbliain nua le blas… agus “cin cin” deas!

Bia Tuscánach

Ullmhaím soithí barántúla Tuscánacha measctha le roinnt cruthaitheachta le comhábhair úra agus teicnící nua - aimseartha

Athbheochan an bhlasa le Chef Alessandro

Cócaireacht ghairmiúil ar thaithí fhada thar lear óstáin agus bialanna , cócaireacht réigiúnach idirnáisiúnta agus Iodálach na Tuscáine, is breá liom go leanfaidh mo chuid aíonna an próiseas agus breith na mias

An Tuscáin i mbeaga

cócaireacht thoscánach na staire, oidis bharántúla, bhunaidh, a bhfuil cruthaitheacht agus paisean curtha leo. Ní mhaireann an Tuscáin, itheann sé

Miasa tí na Síne le Sasha

Tugaim blasanna Síneacha barántúla blasta chuig do bhord ag baint úsáid as comhábhair áitiúla.

Dinnéar gourmet leis an gCócaire Giacomo Petri

D'ullmhaigh mé dinnéir do dhaoine cáiliúla agus do bhainiseacha le comhábhair a roghnaíodh go cúramach.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta