Dinnéar gourmet leis an gCócaire Giacomo Petri

D'ullmhaigh mé dinnéir do dhaoine cáiliúla agus do bhainiseacha le comhábhair a roghnaíodh go cúramach.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Flórans
Curtha ar fáil ag do theach

Firù 4 chúrsa le péireáil fíona

€ 170 
€ 1,190 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Roghnaigh 4 chúrsa ón roghchlár: https://happyjackchef.com/wp-content/uploads/2025/06/MENU-HAPPY-JACK-2025-EN.pdf Ríomhtar costas an fhíona ar leithligh. Breiseáin ar iarratas: Freastalaí Sommelier Bláthanna agus coinnle Mise en place for hire

Menù 5 chúrsa le péireáil fíona

€ 200 
€ 1,400 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Roghnaigh 5 chúrsa ón roghchlár: https://happyjackchef.com/wp-content/uploads/2025/06/MENU-HAPPY-JACK-2025-EN.pdf Ríomhtar costas an fhíona ar leithligh Breiseáin ar iarratas: Freastalaí (molta) Sommelier Bláthanna agus coinnle Mise en place for hire

Menù 6 chúrsa le péireáil fíona

€ 230 
€ 1,610 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Roghnaigh 6 chúrsa ón roghchlár: https://happyjackchef.com/wp-content/uploads/2025/06/MENU-HAPPY-JACK-2025-EN.pdf Ríomhtar costas an fhíona ar leithligh Breiseáin ar iarratas: Freastalaí (molta) Sommelier Bláthanna agus coinnle Mise en place for hire

Biachlár 7 gcúrsa le péireáil fíona

€ 260 
€ 1,820 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Roghnaigh 7 gcúrsa ón roghchlár: https://happyjackchef.com/wp-content/uploads/2025/06/MENU-HAPPY-JACK-2025-EN.pdf Ríomhtar costas an fhíona ar leithligh Breiseáin ar iarratas: Freastalaí (molta) Sommelier Bláthanna agus coinnle Mise en place for hire
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Giacomo chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 10 mbliana
Tar éis dom staidéar a dhéanamh le Terry Giacomello agus Marco PitrottaI, déanaim speisialtóireacht ar chócaireacht gourmet.
Buaicphointe gairme
Chruthaigh mé imeachtaí do VIPanna.
Oideachas agus oiliúint
Rinne mé staidéar ar scoil óstáin agus d'fhreastail mé ar mháistir - ranganna le príomhchócairí.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Flórans agus Lucca. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 100 aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann Giacomo mar ghnólacht

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.
€ 170 
€ 1,190 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?

Dinnéar gourmet leis an gCócaire Giacomo Petri

D'ullmhaigh mé dinnéir do dhaoine cáiliúla agus do bhainiseacha le comhábhair a roghnaíodh go cúramach.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Flórans
Curtha ar fáil ag do theach
€ 170 
€ 1,190 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce

Firù 4 chúrsa le péireáil fíona

€ 170 
€ 1,190 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Roghnaigh 4 chúrsa ón roghchlár: https://happyjackchef.com/wp-content/uploads/2025/06/MENU-HAPPY-JACK-2025-EN.pdf Ríomhtar costas an fhíona ar leithligh. Breiseáin ar iarratas: Freastalaí Sommelier Bláthanna agus coinnle Mise en place for hire

Menù 5 chúrsa le péireáil fíona

€ 200 
€ 1,400 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Roghnaigh 5 chúrsa ón roghchlár: https://happyjackchef.com/wp-content/uploads/2025/06/MENU-HAPPY-JACK-2025-EN.pdf Ríomhtar costas an fhíona ar leithligh Breiseáin ar iarratas: Freastalaí (molta) Sommelier Bláthanna agus coinnle Mise en place for hire

Menù 6 chúrsa le péireáil fíona

€ 230 
€ 1,610 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Roghnaigh 6 chúrsa ón roghchlár: https://happyjackchef.com/wp-content/uploads/2025/06/MENU-HAPPY-JACK-2025-EN.pdf Ríomhtar costas an fhíona ar leithligh Breiseáin ar iarratas: Freastalaí (molta) Sommelier Bláthanna agus coinnle Mise en place for hire

Biachlár 7 gcúrsa le péireáil fíona

€ 260 
€ 1,820 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Roghnaigh 7 gcúrsa ón roghchlár: https://happyjackchef.com/wp-content/uploads/2025/06/MENU-HAPPY-JACK-2025-EN.pdf Ríomhtar costas an fhíona ar leithligh Breiseáin ar iarratas: Freastalaí (molta) Sommelier Bláthanna agus coinnle Mise en place for hire
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Giacomo chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 10 mbliana
Tar éis dom staidéar a dhéanamh le Terry Giacomello agus Marco PitrottaI, déanaim speisialtóireacht ar chócaireacht gourmet.
Buaicphointe gairme
Chruthaigh mé imeachtaí do VIPanna.
Oideachas agus oiliúint
Rinne mé staidéar ar scoil óstáin agus d'fhreastail mé ar mháistir - ranganna le príomhchócairí.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Flórans agus Lucca. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 100 aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann Giacomo mar ghnólacht

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?