Seirbhísí Airbnb

Cócairí in The Rocks

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Bain leas as Cócaire Príobháideach in The Rocks

Cócaire

Bia Iodálach scagtha le Matteo

Rugadh Matteo Zamboni i mbaile beag i dtuaisceart na hIodáile é, agus d'aimsigh sé a dhúil san fháilteachas go luath. Tar éis dó traenáil a dhéanamh i gcistineacha a bhfuil réalta Michelin leo cosúil le La Pergola (an Róimh) agus Ristorante Cracco (Milano), chócaráil sé go hidirnáisiúnta - lena n - áirítear do Theaghlach Ríoga Chatar - agus rinne sé a cheird a bheachtú faoi Seiji Yamamoto i dTóiceo. Os cionn deich mbliana ó shin bhog sé go dtí an Astráil, ag ardú trí na róil is fearr mar chócaire sous ag Ormeggio ag an Spit, príomhchócaire ag Pilu ag Freshwater, agus cócaire feidhmiúcháin ag Jonah's ag Whale Beach. Sa lá atá inniu ann tá sé ina bhunaitheoir agus ina chócaire feidhmiúcháin ar Civico 47 in Paddington, Sydney, tagarmharc le haghaidh bia Iodálach. Agus é ina phearsantacht sna meáin agus ina chomhoibrí branda, reáchtálann sé ranganna cócaireachta freisin, freastalaíonn sé ar imeachtaí príobháideacha agus corparáideacha, agus ar charthanais seaimpíní cosúil le Fondúireacht Miracle Babies.

Cócaire

Féile Blasanna Cósta le chefin

8 mbliana de thaithí Imeachtaí itheacháin príobháideacha coimeádta do chliaint Fortune 500 le cócairí den scoth & seirbhís. Fuair mé oiliúint faoi phríomhchócairí i gcistineacha le réalta Michelin agus i dtraidisiúin chócaireachta dhomhanda. Cáil air as bia príobháideach den scoth, roghnaithe ag na brandaí domhanda is fearr le haghaidh barr feabhais cócaireachta.

Cócaire

Cócaireacht gourmet fíorálainn le Claudio

21 bliain de thaithí ag obair i mbialanna is fearr ar fud na hIodáile, na Ríochta Aontaithe agus na hAstráile. Fuair mé oiliúint i mbialanna sa Róimh, san Iodáil, agus i Londain faoi Jamie Oliver agus Giorgio Locatelli. D'oibrigh mé i mbialann le réalta Michelin agus hatted, ag cur as do mo chuid scileanna i mbia breá.

Cócaire

Blasanna nuálacha Iodálacha & Spáinneacha le Emanuele

7 mbliana de thaithí Is cócaire mé a bhfuil cócaireacht Iodálach agus Spáinneach mar chuid dá speisialtachtaí. D'fhoghlaim mé teicnící traidisiúnta ó mo sheanmháthair Iodálach agus trí thaisteal. Cruthaím béilí a chuireann gliondar ar na céadfaí agus a ardaíonn an t - eispéireas itheacháin.

Cócaire

Blasanna traidisiúnta Iodálacha le Marco

Thosaigh mé ag cócaireacht sa bhaile ag aois an - óg, ag forbairt paisean domhain chun na comhábhair is fearr a aimsiú agus máistreacht a fháil ar theicnící cócaireachta éagsúla a mheascann traidisiún le nuálaíocht nua - aimseartha. Le beagnach deich mbliana de thaithí i mbialanna ardleibhéil, rinne mé mo chuid scileanna a bhainistiú agus maoirseacht a dhéanamh ar oscailtí rathúla iomadúla. Le linn phaindéim COVID -19, d'aistrigh mé go seirbhísí cócaire príobháideacha, ag cruthú gairm shásúil atá dírithe ar eispéiris chócaireachta eisceachtúla a chur ar fáil. Ó meticulousl

Cócaire

Taste of Australia by chefin

8 mbliana de thaithí cheangail mé na mílte dinnéar le cócairí mór le rá i 10 dtír. Fuair mé oiliúint faoi Ruth Rogers agus rinne Jamie Oliver agus Rick Stein meantóireacht orm. Bhí mé le feiceáil ar an tsraith réaltachta cócaireachta, ag taispeáint mo stíl throm, spreagtha ar fud an domhain.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta