
Seirbhísí Airbnb
Cócairí in Sydney
Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.
Bain leas as Cócaire Príobháideach in Sydney

Cócaire
Bia & Milseoga atá spreagtha ag an Indiach le Bhavna
10 mbliana de thaithí is cócaire féinmhúinte agus báicéir paiseanta mé. D'fhoghlaim mé cócaireacht trí fhéachaint ar mo sheanmháthair ag cruthú miasa áille. Bhuaigh mé an dara háit do mo chuid fianán ag Aonach Stáit Minnesota.

Cócaire
Blasanna nuálacha Iodálacha & Spáinneacha le Emanuele
7 mbliana de thaithí Is cócaire mé a bhfuil cócaireacht Iodálach agus Spáinneach mar chuid dá speisialtachtaí. D'fhoghlaim mé teicnící traidisiúnta ó mo sheanmháthair Iodálach agus trí thaisteal. Cruthaím béilí a chuireann gliondar ar na céadfaí agus a ardaíonn an t - eispéireas itheacháin.

Cócaire
Wakeley
Iodáilis theolaí le Simona
13 bliana taithí tugaim teas na hIodáile chuig do bhord, ag cruthú pasta úr agus miasa eile. D'fhoghlaim mé ó mo theaghlach restaurantateurs san Iodáil, ag déanamh máistreachta ar theicnící traidisiúnta. Is é mo dhúil pasta úr, ravioli, agus gnocchi - croílár chócaireacht na hIodáile a chruthú.

Cócaire
Cócaireacht gourmet fíorálainn le Claudio
21 bliain de thaithí ag obair i mbialanna is fearr ar fud na hIodáile, na Ríochta Aontaithe agus na hAstráile. Fuair mé oiliúint i mbialanna sa Róimh, san Iodáil, agus i Londain faoi Jamie Oliver agus Giorgio Locatelli. D'oibrigh mé i mbialann le réalta Michelin agus hatted, ag cur as do mo chuid scileanna i mbia breá.

Cócaire
Cinn scríbe blas le Michael
5 bliana taithí a chuir mé tús le mo thuras cócaireachta ag foghlaim ó sheantuismitheoirí. Tá CERT III agam i gcócaireacht na hÁise agus déanaim staidéar i Scoil Chócaireachta Blue Elephant in Phuket. D'oibrigh mé faoi Luke Nguyen ag a bhialann Sydney, Red Lantern, a bhfuil duaiseanna buaite aige.

Cócaire
Firebyrd le Jordan
10 mbliana de thaithí Is cócaire mé a d'oibrigh i mbialanna breátha bia in Sydney. Bhí mé i mo phrintíseach cócaire agus d'oibrigh mé sna bialanna a bronnadh (hatted) Pilu agus Longrain. Bhí mé le feiceáil in Vogue Japan agus tá mé ag cócaráil do dhaoine cáiliúla iomadúla.
Gach seirbhís Cócaire

Blasanna traidisiúnta Iodálacha le Marco
Thosaigh mé ag cócaireacht sa bhaile ag aois an - óg, ag forbairt paisean domhain chun na comhábhair is fearr a aimsiú agus máistreacht a fháil ar theicnící cócaireachta éagsúla a mheascann traidisiún le nuálaíocht nua - aimseartha. Le beagnach deich mbliana de thaithí i mbialanna ardleibhéil, rinne mé mo chuid scileanna a bhainistiú agus maoirseacht a dhéanamh ar oscailtí rathúla iomadúla. Le linn phaindéim COVID -19, d'aistrigh mé go seirbhísí cócaire príobháideacha, ag cruthú gairm shásúil atá dírithe ar eispéiris chócaireachta eisceachtúla a chur ar fáil. Ó meticulousl

Biachláir lámhcheardaithe in ósais chócaireachta le Tim
Is mise Tim. Bhí mo mháthair ina cócaire, agus táim ag cócaireacht agus ag óstáil imeachtaí ó bhí mé i mo pháiste. Fuair mé oiliúint freisin mar chócaire gairmiúil sula ndeachaigh mé isteach i saol na baincéireachta. Le blianta beaga anuas, thit go leor aíonna i ngrá le mo bhia, lena n - áirítear infheisteoirí domhanda agus príomhchócairí Michelin. Anois agus mé leathscortha, táim ag leanúint comhairle vehement m'aíonna agus táim ag cócaireacht agus ag siamsaíocht arís. Tá cumas speisialta agam daoine ó gach cúlra a scíth a ligean agus taitneamh a bhaint astu féin.

Féile Blasanna Cósta le chefin
8 mbliana de thaithí Imeachtaí itheacháin príobháideacha coimeádta do chliaint Fortune 500 le cócairí den scoth & seirbhís. Fuair mé oiliúint faoi phríomhchócairí i gcistineacha le réalta Michelin agus i dtraidisiúin chócaireachta dhomhanda. Cáil air as bia príobháideach den scoth, roghnaithe ag na brandaí domhanda is fearr le haghaidh barr feabhais cócaireachta.

Féastaí breátha le Graeme
10 mbliana de thaithí Ó bhrasseries Pháras go tithe tábhairne gastro, tugaim tionchair chultúrtha chuig bia breá. D'oibrigh mé ag L'Escargot Montorgueil, La Chammare Montmartre, agus Fish La Boissonnerie. Thosaigh mo chur chuige dinimiciúil maidir le cócaireacht i mbialanna Michelin Guide agus in ionaid AA Rosette.

Taste of Australia by chefin
8 mbliana de thaithí cheangail mé na mílte dinnéar le cócairí mór le rá i 10 dtír. Fuair mé oiliúint faoi Ruth Rogers agus rinne Jamie Oliver agus Rick Stein meantóireacht orm. Bhí mé le feiceáil ar an tsraith réaltachta cócaireachta, ag taispeáint mo stíl throm, spreagtha ar fud an domhain.
Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil
Gairmithe áitiúla
Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha
Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán
Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta
Cáil an bhairr feabhais
Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta