Ar Phlátaí & Ar Dhoirteadh Omakase atá Spreagtha ag an Domhan

Is é fiosracht a spreagann Plated & Poured - conas a thagann comhábhair le chéile ar an bpláta agus conas a chuireann péireáil mhachnamhach blas, giúmar agus áit chun cinn. Cócaráilim go séasúrach, agus meas agam ar an dúlra, chun turas tumthach a chruthú.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Kenthurst
Curtha ar fáil ag do theach

Tábla Séasúrach Trí chúrsa

€ 112 € 112 an t-aoi
€ 222 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Is réamheolas suaimhneach é an t-eispéireas trí chúrsa seo ar Plated & Poured. Osclaíonn sneaiceanna séasúracha an bord, agus ina dhiaidh sin tá trí chúrsa atá cumtha go cúramach bunaithe ar a bhfuil úr, áitiúil agus sa séasúr. Dírítear ar fhiosracht, ar bhlas agus ar mhothú áite. San áireamh tá: Sneaiceanna Séasúracha Biachlár Blaiste Trí Chúrsa Tá péireáil roghnach deochanna ar fáil ach í a iarraidh.

Turas Péireáilte 5 Chúrsa

€ 134 € 134 an t-aoi
€ 268 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Tugann an biachlár blaiste cúig chúrsa seo cuireadh d'aíonna dul níos doimhne isteach san eispéireas Plated & Poured. Ag tosú le sneaiceanna séasúracha, leanann an turas ar aghaidh trí chúrsaí a cuireadh le chéile go cúramach agus atá bunaithe ar fhiosracht, ar chothromaíocht agus ar mhothú láidir áite. Múnlaítear gach mias de réir na rudaí atá úr, áitiúil agus i séasúr, rud a fhágann go bhforbraíonn blasanna go nádúrtha ar fud an tábla. San áireamh tá: Sneaiceanna séasúracha. Biachlár blaiste cúig chúrsa duit/leat. Roghnach: Péireáil deochanna.

Eispéireas Caviar & Small Bites

€ 200 € 200 an t-aoi
Is iad trí fhocal a shainmhíníonn an rogha itheacháin seo ná tuisceanach, flaithiúil agus is fearr a roinntear. Cuirtear cáibeár den scoth ar an mbord go simplí le gnáthbhia, in éineacht le blinis te nó picilíní nó vaifil. Chun dul leis an tseirbhís cáibheáin, tairgtear rogha coimeádta de bhricíní beaga, ina measc sin oisrí shéasúracha, crudo nó ceviche éadrom, agus gné éadrom fhriochta. Críochnaíonn an t-eispéireas le sorbé séasúrach agus greimíní beaga milseoige. Tá péireáil roghnach de shampáin, vodka, jin nó deochanna neamh-mheisciúla ar fáil.

Tábla Domhanda Omakase 10 gcúrsa

€ 229 € 229 an t-aoi
€ 456 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Is é an t-eispéireas deich gcúrsa seo croílár Plated & Poured. Agus é á threorú ag an séasúr, ag an áit agus ag an bhfiosracht, bogann an biachlár go nádúrtha ón bhfarraige go dtí an talamh, rud a fhágann go mbíonn na comhábhair i gceannas ar gach cúrsa. Tá na blasanna spreagtha ag an domhan agus múnlaithe ag a bhfuil úr agus réidh. Roghnach: roghnaítear na péirí go cúramach chun gach céim den turas a chomhlánú, ag tabhairt le chéile an méid atá ar an bpláta agus an méid atá ar do scáthán mar scéal amháin atá ag teacht chun cinn. Oibreoidh an cócaire leat chun an biachlár foirfe a chruthú.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Sarah chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 15 bliain
D'oibrigh mé i gcuid de na bialanna is fearr in Sydney agus san Astráil.
Buaicphointe gairme
Fuair mé bonn Barr Feabhais i gComórtas Náisiúnta WorldSkills 2020.
Oideachas agus oiliúint
Teastas III i gcócaireacht tráchtála, Teastas IV i bPáistís agus Teastas i bhFíon
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Kenthurst, Prestons, Kemps Creek agus Menai. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine bheith páirteach.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
€ 200 Ó € 200 an t-aoi
Cealú saor in aisce

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?

Ar Phlátaí & Ar Dhoirteadh Omakase atá Spreagtha ag an Domhan

Is é fiosracht a spreagann Plated & Poured - conas a thagann comhábhair le chéile ar an bpláta agus conas a chuireann péireáil mhachnamhach blas, giúmar agus áit chun cinn. Cócaráilim go séasúrach, agus meas agam ar an dúlra, chun turas tumthach a chruthú.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Kenthurst
Curtha ar fáil ag do theach
€ 200 Ó € 200 an t-aoi
Cealú saor in aisce

Tábla Séasúrach Trí chúrsa

€ 112 € 112 an t-aoi
€ 222 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Is réamheolas suaimhneach é an t-eispéireas trí chúrsa seo ar Plated & Poured. Osclaíonn sneaiceanna séasúracha an bord, agus ina dhiaidh sin tá trí chúrsa atá cumtha go cúramach bunaithe ar a bhfuil úr, áitiúil agus sa séasúr. Dírítear ar fhiosracht, ar bhlas agus ar mhothú áite. San áireamh tá: Sneaiceanna Séasúracha Biachlár Blaiste Trí Chúrsa Tá péireáil roghnach deochanna ar fáil ach í a iarraidh.

Turas Péireáilte 5 Chúrsa

€ 134 € 134 an t-aoi
€ 268 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Tugann an biachlár blaiste cúig chúrsa seo cuireadh d'aíonna dul níos doimhne isteach san eispéireas Plated & Poured. Ag tosú le sneaiceanna séasúracha, leanann an turas ar aghaidh trí chúrsaí a cuireadh le chéile go cúramach agus atá bunaithe ar fhiosracht, ar chothromaíocht agus ar mhothú láidir áite. Múnlaítear gach mias de réir na rudaí atá úr, áitiúil agus i séasúr, rud a fhágann go bhforbraíonn blasanna go nádúrtha ar fud an tábla. San áireamh tá: Sneaiceanna séasúracha. Biachlár blaiste cúig chúrsa duit/leat. Roghnach: Péireáil deochanna.

Eispéireas Caviar & Small Bites

€ 200 € 200 an t-aoi
Is iad trí fhocal a shainmhíníonn an rogha itheacháin seo ná tuisceanach, flaithiúil agus is fearr a roinntear. Cuirtear cáibeár den scoth ar an mbord go simplí le gnáthbhia, in éineacht le blinis te nó picilíní nó vaifil. Chun dul leis an tseirbhís cáibheáin, tairgtear rogha coimeádta de bhricíní beaga, ina measc sin oisrí shéasúracha, crudo nó ceviche éadrom, agus gné éadrom fhriochta. Críochnaíonn an t-eispéireas le sorbé séasúrach agus greimíní beaga milseoige. Tá péireáil roghnach de shampáin, vodka, jin nó deochanna neamh-mheisciúla ar fáil.

Tábla Domhanda Omakase 10 gcúrsa

€ 229 € 229 an t-aoi
€ 456 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Is é an t-eispéireas deich gcúrsa seo croílár Plated & Poured. Agus é á threorú ag an séasúr, ag an áit agus ag an bhfiosracht, bogann an biachlár go nádúrtha ón bhfarraige go dtí an talamh, rud a fhágann go mbíonn na comhábhair i gceannas ar gach cúrsa. Tá na blasanna spreagtha ag an domhan agus múnlaithe ag a bhfuil úr agus réidh. Roghnach: roghnaítear na péirí go cúramach chun gach céim den turas a chomhlánú, ag tabhairt le chéile an méid atá ar an bpláta agus an méid atá ar do scáthán mar scéal amháin atá ag teacht chun cinn. Oibreoidh an cócaire leat chun an biachlár foirfe a chruthú.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Sarah chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 15 bliain
D'oibrigh mé i gcuid de na bialanna is fearr in Sydney agus san Astráil.
Buaicphointe gairme
Fuair mé bonn Barr Feabhais i gComórtas Náisiúnta WorldSkills 2020.
Oideachas agus oiliúint
Teastas III i gcócaireacht tráchtála, Teastas IV i bPáistís agus Teastas i bhFíon
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Kenthurst, Prestons, Kemps Creek agus Menai. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine bheith páirteach.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?