
Béilí atá dírithe ar fholláine ag Francesca
Biachláir phearsantaithe a fhreastalaíonn ar imeachtaí príobháideacha atá dírithe ar eolaíocht bia agus ar chothú.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Sydney
Curtha ar fáil ag do theach
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Francesca chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.
Mo cháilíochtaí
15 bliana de shaineolas
Cócaire príobháideach atá oilte go hidirnáisiúnta atá speisialaithe i gcothú iomlánaíoch atá bunaithe ar fhianaise.
Maoirseoir don bhunaitheoir
Bhainistigh sé bialann rátáilte Michelin agus bhunaigh sé Ambrosia Café, búitíc bia ardleibhéil.
Cothaitheoir deimhnithe
Rinne sé staidéar ar chothú bunaithe ar fhianaise ag MNU agus fáilteachas ag CAPAC Milano na hIodáile.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.
Mo speisialtachtaí
Tiocfaidh mé chugatsa
Taistealaím chuig aíonna in Sydney. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.
Eolas úsáideach
Riachtanais d'aíonna
Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 20 aoi ar an iomlán.
Inrochtaineacht
Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais
Polasaí cealaithe
Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Ó € 37 an t-aoi
Cealú saor in aisce
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?