Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Esplugues de Llobregat

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Tábla séasúrach

Bia breá cruthaitheach fréamhaithe i mblasanna áitiúla, ceird réalta Michelin spreagtha ag Berasategui

Cócaireacht shéasúrach chruthaitheach le Kathleen

Cruthaím biachláir shéasúracha le comhábhair áitiúla, cruthaitheacht, agus dúil mhór i mo cheird.

Blasanna na Meánmhara le Fabricio

Bain sult as ceann de na bia is mó meas ar domhan.

Chef do do laethanta saoire le Fabricio

Bain sult as biachláir idirnáisiúnta agus bácús ardchaighdeáin le linn do shaoire.

Bia ardaithe le Paula

Cuirim eispéireas cócaireachta nuálach agus traidisiúnta ar fáil.

Bia cruthaitheach Meánmhara le Albert

Tagann an traidisiún agus an chruthaitheacht le chéile ar gach pláta chun cuimhní uathúla sa Mheánmhuir a chruthú.

Cumasc na Meánmhara le Marc

Is cócaire pearsanta mé a thugann bia Meánmhara, Áiseach agus Laidineach d'aíonna sómasacha villa.

Blasanna Eorpacha le Federico

Déanaim gach rud a cheirdiú ón tús, lena n - áirítear pasta, focaccia, arán, agus milseoga.

Bróinse & Bia Fine bunaithe ar phlandaí le Federico

Meascann ár seirbhís gairmiúlacht, cruthaitheacht, agus meas mór ar bhia agus ar dhaoine.

Cumasc Iodálach - Brasaíleach le Jose Carlos

Agus mé faoi oiliúint in Acadamh na nEalaíon Cócaireachta, tá miasa déanta agam i gcistineacha a bhfuil réalta Michelin leo.

Bróinse le Cúrsaí Sínithe

Síniú Bróinse na Meánmhara. Miasa galánta agus seirbhís dhiscréideach do chruinnithe feidhmiúcháin. Caighdeán gan sárú.

Cócaireacht Chatalónach le Sergi

Úinéir bialainne agus cócaire foraoise, tá mo phaisean i gcomhábhair orgánacha, áitiúla.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta