Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Baix Llobregat

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Cócaireacht gan teorainneacha le privatechef_julicanale

Cuirim blaiseadh de mhiasa na Meánmhara, biachláir ardchaighdeáin agus asado na hAirgintíne ar fáil.

Blasanna na Meánmhara le Fabricio

Bain sult as ceann de na bia is mó meas ar domhan.

Bia ardaithe le Paula

Cuirim eispéireas cócaireachta nuálach agus traidisiúnta ar fáil.

Chef do do laethanta saoire le Fabricio

Bain sult as biachláir idirnáisiúnta agus bácús ardchaighdeáin le linn do shaoire.

Blasanna Eorpacha le Federico

Déanaim gach rud a cheirdiú ón tús, lena n - áirítear pasta, focaccia, arán, agus milseoga.

Cumasc na Meánmhara le Marc

Is cócaire pearsanta mé a thugann bia Meánmhara, Áiseach agus Laidineach d'aíonna sómasacha villa.

Bia cruthaitheach Meánmhara le Albert

Tagann an traidisiún agus an chruthaitheacht le chéile ar gach pláta chun cuimhní uathúla sa Mheánmhuir a chruthú.

Cócaireacht shéasúrach chruthaitheach le Kathleen

Cruthaím biachláir shéasúracha le comhábhair áitiúla, cruthaitheacht, agus dúil mhór i mo cheird.

Bia mara agus miasa na Meánmhara le Borja

Cruthaím bia speisialta le comhábhair áitiúla agus meascán den traidisiún agus den nuálaíocht.

Bróinse & Bia Fine bunaithe ar phlandaí le Federico

Meascann ár seirbhís gairmiúlacht, cruthaitheacht, agus meas mór ar bhia agus ar dhaoine.

Bróinse le Cúrsaí Sínithe

Déanaim píosa ealaíne de gach mias ina bhfuil gach cliant mar fhoinse inspioráide agam.

Cumasc Iodálach - Brasaíleach le Jose Carlos

Agus mé faoi oiliúint in Acadamh na nEalaíon Cócaireachta, tá miasa déanta agam i gcistineacha a bhfuil réalta Michelin leo.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta