Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Baix Llobregat

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Bain leas as Cócaire Príobháideach in Baix Llobregat

Cócaire

Beárbaiciú i ndíonteach i lár an bhaile le cócaire

Mar chócaire gairmiúil le breis agus 14 bliana de thaithí, déanaim speisialtóireacht ar eispéiris chócaireachta dhodhearmadta a chruthú agus an timpeallacht fhoirfe a chruthú. Ní hamháin gur post domsa é an chócaireacht, is é mo phaisean é agus ní maith liom rud ar bith níos mó ná é a roinnt le daoine eile. Is duine sóisialach mé a thaitníonn liom bualadh le daoine nua agus scéalta a mhalartú. Thug m'eachtraí cócaireachta go breis agus 125 tír mé agus bhí sé de phribhléid agam cónaí i 5 thír éagsúla. Bím de shíor ag faire amach d'eispéiris bhia nua, rud a thug orm bualadh le daoine iontacha ar an mbealach. Beidh mo bhean chéile Kiira, a roinneann mo dhúil sa bhia agus sa taisteal, linn chun an t - eispéireas seo a dhéanamh dodhearmadta. Is veigeánach í, rud a chiallaíonn go bhfuil aithne mhaith againn ar shaol na dtáirgí veigeánacha. Déanaimis iniúchadh ar an domhan le chéile, greim amháin ag an am!

Cócaire

Bia cruthaitheach ildaite le Jana

9 mbliana de thaithí d'oibrigh mé i mbialann mhór in Albain, ag forbairt mo chuid scileanna agus cruthaitheachta. Fuair mé mo chuid oideachais sa chistin. Is í an chócaireacht mo chuid ealaíne - álainn, bríomhar, agus déanta le grá agus le miongháire.

Cócaire

Biachláir blaiste bia mara Avant - garde le Graciela

6 bliana de thaithí Tá oiliúint curtha agam ar go leor cistineacha, faoi thionchar chócaireacht na Fraince agus dúil mhór agam i mbia breá. Sna bialanna seo, d'fhoghlaim mé ardteicnící agus cuir chuige chruthaitheacha. Tá mo theicnící bunaithe ar nuálaíocht agus ar chomhábhair ardchaighdeáin.

Cócaire

Blasanna Cruthaitheacha na Meánmhara le Janna

12 bhliain de thaithí a d'fhás mé aníos i gcósta na Spáinne agus tá mé ag cócaráil sna cistineacha is fearr ar fud an domhain. Bhain mé céim amach sna hEalaíona Cócaireachta Idirnáisiúnta san Eilvéis. Rinne mé staidéar ar chócaireacht ardleibhéil i bpríomhchathair gastranómachais an domhain.

Cócaire

Bia Catalónach fréamhaithe le Jordi

10 mbliana de thaithí i mbialanna ardleibhéil. Tá grá mór agam don táirge agus don chócaireacht thraidisiúnta, ach glacaim le scil an teicníc chun na blasanna a ardú i ngach mias.

Cócaire

Barcelona

Taosrán agus bia breá blasta le María

10 mbliana de thaithí atá mé ag cócaireacht ó bhí mé 12 bhliain d'aois, ag speisialú i dtaosrán agus i gcócaireacht bhlasta araon. Thuill mé céimeanna sa ghastranamaíocht agus san fháilteachas in Barcelona, in Eacuadór, agus sna Stáit Aontaithe I honed my skills in a Michelin - starred kitchen, refining cooking techniques.

Gach seirbhís Cócaire

Traidisiúin chócaireachta na Catalóine le Marc

Is muidne Esther agus Marc, beirt Chatalónach atá paiseanta faoinár gcultúr agus faoinár ngastranamaíocht a thugann cuireadh duit iniúchadh a dhéanamh ar an gCatalóin trí dhinnéar folaitheach a roinntear le muintir na háite. Is cócaire é Marc agus tá sé oilte in El Bulli le Ferran Adrià, rud a thug deis dó an chruthaitheacht agus na riachtanais is gá a fhorbairt chun an t - eispéireas seo a thabhairt don bharántúlacht agus don eisiachas is mó. Chomh maith leis sin, mar dhíograiseoirí iontacha fíona, is breá linn ár miasa a chur le chéile le fíonta ó na fíonlanna Catalónacha is fearr. Tar agus aimsigh Catalunya ó do chathaoir!

Blasanna cumaisc le Israe

20 bliain de thaithí Is gairmí cócaireachta mé a bhfuil taithí agam ar bhlasanna idirnáisiúnta a chumasc. Rinne mé staidéar ar an bhfáilteachas agus tá taithí phraiticiúil agam ar fud an domhain. Chuir an taisteal mo scileanna cócaireachta agus mo mhothálacht ar an eolas, agus mo chur chuige i leith mo ghairme.

Biachláir na Meánmhara le Pablo

Le linn mo chonair chócaireachta, bhí deis agam blasanna ó gach cearn den domhan agus teicnící cócaireachta foirfe a iniúchadh. Mar sin féin, ba é mo dhúil sa chócaireacht a roinnt le daoine eile a d'aimsigh mé mo fhíor - ghairm bheatha. Le cócaireacht duitse is féidir liom eispéiris itheacháin uathúla phearsantaithe a chruthú, atá curtha in oiriúint do do bhlas agus do do roghanna. Is saothar ealaíne é gach mias, agus is inspioráid é gach custaiméir.

Flavors of the Levant le Sam

12 bhliain de thaithí Déanaim speisialtóireacht ar chomhábhair shimplí a athrú go béilí neamhghnácha. Bhain mé céim dlí amach ó Ollscoil Damascus, ach is san fháilteachas atá mo phaisean. Ó Beirut go Barcelona, ba bhreá liom fáilte a chur roimh aíonna ó gach cearn den domhan isteach i mo theach.

Bróinse & Bia Fine bunaithe ar phlandaí le Federico

3 bliana de thaithí Is beirt chócairí díograiseacha muid a bhíonn ag traenáil go laethúil, ag scagadh ár scileanna chun bia breá a chur ar fáil. Tá oiliúint fhoirmiúil fhairsing againn trí ollscoileanna agus trí chúrsaí cócaireachta. D'oibríomar i go leor cistineacha gairmiúla, ag baint sásamh as ár gceird.

Bia cumaisc ildaite le Camila

15 bliana de thaithí rinne mé iniúchadh ar bhlasanna agus ar theicnící cócaireachta éagsúla ar fud an domhain. Táim oilte ar ghastranamaíocht agus ar imeachtaí. Táim ag staidéar le haghaidh Máistreacht i mBia & Deochanna. Bhí mé i gceannas ar an gcistin ag Pachama South American Food agus d'fhorbair mé biachláir nuálacha.

Ullmhú béile feidhmíochta le Daniele

6 bliana de thaithí a d'oibrigh mé ar fud óstáin agus bialanna, ag cruthú béilí do chliaint atá dírithe ar chothú. Rinne mé staidéar ar am cothaitheach, ar dhearadh roghchláir, agus ar chothromaíocht fuinnimh chun tacú le spriocanna feidhmíochta. Is ANutr deimhnithe mé, atá aitheanta as cleachtas cócaireachta a dhúnadh le cothú.

Bia atá spreagtha ar fud an domhain ag Helio

8 mbliana de thaithí atá cócaráilte agam i gcistineacha ar fud Mheiriceá Theas agus na hEorpa. Rinne mé staidéar ar Gastranamaíocht Teicneolaíochta ag Senac Brazil in 2013. D'oibrigh mé ag Gracia Bar agus Pizzaria Via Roma sa Bhrasaíl.

Cruthuithe Ríse: Paellas & Tuilleadh

20 bliain de thaithí Is cócaire mé atá speisialaithe i mbiachláir chéadfacha, gastranómacha a chruthú a mhúsclaíonn mothúchán. Tá céim mháistreachta agam i mbainistíocht bialainne freisin. Fuair mé oiliúint freisin i mbialann le réalta Michelin faoi stiúir an chócaire Spáinneach Martín Berasategui.

Tapas, paella, agus blasanna na Meánmhara le Pablo

Agus taithí fhairsing agam ar an bhfáilteachas, d'oibrigh mé mar chócaire in óstáin shómasacha san Airgintín, ag foirfeú seirbhíse do chustaiméirí agus seirbhísí ardleibhéil. Fuair mé taithí luachmhar ar bistros freisin, agus d'oibrigh mé i mbialanna cáiliúla in Andóra agus in Barcelona, ag eagrú imeachtaí cócaireachta. Thug mo chonair éagsúil radharc leathan ildánach dom, agus é ag dul in oiriúint go héasca do dhúshláin gastranómacha éagsúla.

Blasanna Eorpacha le Federico

25 bliain de thaithí Is gastranómaí paiseanta mé a bhfuil taithí agam ar fud na hEorpa agus Mheiriceá. Fuair mé oiliúint sa scoil chócaireachta agus i mbialanna éagsúla in Barcelona. Bhí Locanda del Leon d'Oro faoi úinéireacht agus faoi oibriú agam ar feadh deich mbliana.

Cruthaithe Francacha - Meánmhara le Bruno

27 bliain taithí Cothromaíonn mo chócaireacht bunghnéithe na Fraince le bua na Meánmhara agus an domhain. Chaith mé na blianta ag scagadh mo scileanna cócaireachta ag bialanna sular thosaigh mé mo chuid féin. Tá oiliúint curtha agam freisin faoi Paul Bocuse, cócaire mór le rá, in Grenoble, an Fhrainc.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta