Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Baix Llobregat

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Blasanna cumaisc le Israe

Is gairmí cócaireachta mé a bhfuil dúil mhór agam sa chócaireacht idirnáisiúnta.

Blasanna Cruthaitheacha na Meánmhara le Janna

Meascann mo bhia fréamhacha na Meánmhara le cruthaitheacht agus teicnící idirnáisiúnta.

Blasanna Eorpacha le Federico

Déanaim gach rud a cheirdiú ón tús, lena n - áirítear pasta, focaccia, arán, agus milseoga.

Tapas, paella, agus blasanna na Meánmhara le Pablo

Aistrigh chuig do bhord an draíocht thar na bearta a bhaineann le gastranómachas macánta, eisiach agus blasta.

Cumasc Seapánach le Erik

Tá miasa Seapánacha bunaithe ar chomhleá i mo bhiachláir atá deartha chun comhábhair ardaithe a chur ar taispeáint.

Inniu cócarálann tú Apalapapa

Eispéireas uathúil le roghchlár 3 chéim, idir an Mheánmhuir agus an Airgintín

Beárbaiciú gourmet le Fabricio

Bain sult as beárbaiciú gourmet le táirgí ardchaighdeáin agus miasa taobh traidisiúnta.

Béilí speisialta le Cristina

Is cócaire príobháideach mé ar breá liom eispéiris chócaireachta speisialta a chruthú.

Bia atá spreagtha ar fud an domhain ag Helio

Cumascaim cuisine ó gach cearn den domhan chun blasanna eachtrúla a chruthú.

Cumasc Iodálach - Brasaíleach le Jose Carlos

Agus mé faoi oiliúint in Acadamh na nEalaíon Cócaireachta, tá miasa déanta agam i gcistineacha a bhfuil réalta Michelin leo.

Cumasc na Meánmhara le Marc

Is cócaire pearsanta mé a thugann bia Meánmhara, Áiseach agus Laidineach d'aíonna sómasacha villa.

Bróinse & Bia Fine bunaithe ar phlandaí le Federico

Meascann ár seirbhís gairmiúlacht, cruthaitheacht, agus meas mór ar bhia agus ar dhaoine.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta