Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Palma

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Cócaireacht Bhascach - Mheánmhara le Carlos

Cuirim meascán uathúil de bhlasanna na mBascach agus na Meánmhara ar fáil.

Bia Príobháideach Saincheaptha ó Jackson

Béilí beoga a thaispeánann táirgí agus teicnící áitiúla a chuirtear ar fáil ar fud Mallorca

Greadadh na Meánmhara le José

Cruthaím eispéiris ghreanta dhodhearmadta le traidisiún teaghlaigh atá fréamhaithe go domhain.

Beárbaiciú barántúil Airgintíneach le Marcelo

Is cócaire Airgintíneach mé a thugann spiorad barántúil na parrilla chuig gach béile.

Bia Mallorcan le Llucia

Cuirim blaiseadh ceardaíochta de tháirgí áitiúla agus traidisiúnta Mallorcan ar fáil.

Bia ardfheidhmíochta le Maria

Cócaireacht Haute, cothú spóirt, cruthaitheacht, agus aird ar ghrúpaí beaga.

Cócaireacht Mheánmhuirí & Áitiúil le Elias

Miasa barántúla le comhábhair áitiúla úra in ullmhóidí speisialta.

Bia príobháideach le Elias

Tairgim biachláir itheacháin phríobháideacha a chuireann fiús ar thraidisiún, ar nuálaíocht agus ar phaisean do gach béile.

Roghchlár blaiste Mallorcan le Jonathan

Tugaim 13 bliana de thaithí bhreá itheacháin chuig biachláir shéasúracha ó thraidisiún Mallorcan.

Taste of the Mediterranean with Paul

Cuirim roghchlár iomlán i stíl na Meánmhara ar fáil ina bhfuil rudaí beaga Áiseacha agus táirgí áitiúla.

Taste of the Mediterranean por Pau

Cuirim roghchlár iomlán ar fáil le miasa tipiciúla anseo agus comhleáim le rudaí beaga na hÁise.

Bia cruthaitheach na Meánmhara le Graciela

Déanann an chruthaitheacht agus an paisean mo chuid miasa a insileadh, spreagtha ag mo fhréamhacha agus mo thiomantas ar feadh an tsaoil.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta