Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Páras

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Bia scagtha agus nua - aimseartha ag Trio Chef

Is foireann de thriúr cócairí muid a dhéanann speisialtóireacht ar thaosrán nua - aimseartha agus ar chócaireacht bhlasta.

Biachláir cócaire ó do chuisneoir le Philippe

Mar chócaire bialainne le réalta Michelin ó 2009 i leith, cruthaím oidis chun an saol laethúil a sublimate.

Táblaí cruthaitheacha le Stanislas

D'oibrigh mé ar fud an domhain agus le déanaí ag La Table de Cybèle.

Cócaire príobháideach isda

Ba mhaith liom an t-eispéireas is fearr a thabhairt do m'aíonna agus ligean dóibh mo shaothair a dhéantar le táirgí séasúracha a bhlaiseadh.

Biachláir shéasúracha le Amina

Mar chócaire baile, bhí deis agam cócaireacht a dhéanamh do Lacoste agus Bonne Maman.

Biachláir chruthaitheacha le Faustine

Mar chócaire baile, samhlaím oidis chruthaitheacha a thugann aisteacht agus blas le chéile.

Biachláir Bhlaiste Chruthaitheacha le Stuart

Is cócaire mé a d'oibrigh i gcistineacha ó Pháras go Tóiceo, ó Bheirlín go Bangkok.

Eispéireas Bia barántúil na Seapáine i gCeantar Pháras

Mar chócaire príobháideach, cócarálaim an teaghlach agus plátaí traidisiúnta na Seapáine mar atá le fáil in izakaya's

Biachláir ghaistreanómacha Chef Diarra

Rinne mé cócaireacht in óstáin agus i mbialanna cáiliúla, lena n-áirítear Le Bristol Paris, Shangri-La nó Le Meurice Paris agus La Tour d'Argent Paris.

Gastranamaíocht Fhrancach leis an gcócaire Loïc Krimm

Mar chócaire baile ar feadh 10 mbliana agus 21 bliain de thaithí sa chócaireacht, cuirim gastranómachas Francach beachtaithe agus saincheaptha ar fáil, chun do bhéilí a athrú go cuimhní eisceachtúla.

Maireachtáil & Cócaireacht Chomhaimseartha le Margot Beck

Mar chócaire príobháideach paiseanta, cruthaím eispéiris ghastranómacha plandaí-bhunaithe agus bláthanna scagtha agus eiticiúla, ag comhcheangail táirgí áitiúla, séasúracha agus péireálacha bia agus fíona nó mhanglaim saincheaptha.

Biachlár séasúrach an Chef Hervé Paya

Cruthaím biachláir shéasúracha a chomhcheanglaíonn teicníc, mothúchán agus táirgí eisceachtúla, spreagtha ag mo bhunús Réunionnais, mo chuid taistil agus cócaireacht chomhaimseartha na Fraince.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta