Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Nogent-sur-Marne

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Bain leas as Cócaire Príobháideach in Nogent-sur-Marne

1 as 1 leathanach

Gach seirbhís Cócaire

AlkimiaChef le Giovanni

Tá mé saineolach ar bhia na hIodáile, agus cruthaím eispéiris ó dhinnéir theolaí sa bhaile go himeachtaí galánta, ag meascadh traidisiúin, blasanna, agus fíorbhlas na hIodáile.

Bia den scoth plandabhunaithe le Anaelle

Cócaireacht glasraí, blasanna an domhain, orgánach, comhábhair áitiúla séasúracha.

Táblaí cruthaitheacha le Stanislas

D'oibrigh mé ar fud an domhain agus le déanaí ag La Table de Cybèle.

Cócaire príobháideach isda

Ba mhaith liom an t-eispéireas is fearr a thabhairt do m'aíonna agus ligean dóibh mo shaothair a dhéantar le táirgí séasúracha a bhlaiseadh.

Cistin shéasúrach agus blasta le Nathan

Béilí baile, blasta agus séasúracha, ullmhaithe sa teach le haghaidh fanacht compordach agus praiticiúil. Bain sult as blasanna áitiúla gan do mhéar a bhogadh.

Biachláir shéasúracha le Amina

Mar chócaire baile, bhí deis agam cócaireacht a dhéanamh do Lacoste agus Bonne Maman.

Biachláir chruthaitheacha le Faustine

Mar chócaire baile, samhlaím oidis chruthaitheacha a thugann aisteacht agus blas le chéile.

Biachláir Bhlaiste Chruthaitheacha le Stuart

Is cócaire mé a d'oibrigh i gcistineacha ó Pháras go Tóiceo, ó Bheirlín go Bangkok.

Eispéireas Bia barántúil na Seapáine i gCeantar Pháras

Mar chócaire príobháideach, cócarálaim an teaghlach agus plátaí traidisiúnta na Seapáine mar atá le fáil in izakaya's

Chef Alf

Cuirim mo chuid buanna mar chócaire agus mar mháistir cácaí le chéile chun saol gourmet ardchaighdeáin a chur ar fáil. Léirítear mo shaineolas agus mo chruthaitheacht i ngach mias.

Biachláir ghaistreanómacha Chef Diarra

Rinne mé cócaireacht in óstáin agus i mbialanna cáiliúla, lena n-áirítear Le Bristol Paris, Shangri-La nó Le Meurice Paris agus La Tour d'Argent Paris.

Gastranamaíocht Fhrancach leis an gcócaire Loïc Krimm

Mar chócaire baile ar feadh 10 mbliana agus 21 bliain de thaithí sa chócaireacht, cuirim gastranómachas Francach beachtaithe agus saincheaptha ar fáil, chun do bhéilí a athrú go cuimhní eisceachtúla.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta