Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Raiguer

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

BlasannaDeMallorca le Chef Esteban

Tugaim úire agus blasanna uathúla mhargadh Santa Catalina chuig do theach.

Bia Príobháideach Saincheaptha ó Jackson

Béilí beoga a thaispeánann táirgí agus teicnící áitiúla a chuirtear ar fáil ar fud Mallorca

Greadadh na Meánmhara le José

Cruthaím eispéiris ghreanta dhodhearmadta le traidisiún teaghlaigh atá fréamhaithe go domhain.

An rís agus na paellas is fearr le David

Cuirim eispéiris itheacháin ar fáil le comhábhair úra agus teicnící traidisiúnta.

Aire de España leis an gCócaire Esteban

Cuirim blasanna Spáinneacha ar fáil, déanta le táirgí úra ó mhargadh Santa Catalina.

Eispéireas na Meánmhara le Chef Esteban

Rithim AMAR SUSHI agus BEÁR BIA MARA i Margadh Santa Catalina Palma, ag freastal ar bhéilí blasta

Cócaireacht Bhascach - Mheánmhara le Carlos

Cuirim meascán uathúil de bhlasanna na mBascach agus na Meánmhara ar fáil.

Taste of the Mediterranean with Paul

Cuirim roghchlár iomlán i stíl na Meánmhara ar fáil ina bhfuil rudaí beaga Áiseacha agus táirgí áitiúla.

Taste of the Mediterranean por Pau

Cuirim roghchlár iomlán ar fáil le miasa tipiciúla anseo agus comhleáim le rudaí beaga na hÁise.

Bia comhleá Mheiriceá Laidinigh

Cruthaím miasa uathúla, aramatacha agus blasta le paisean agus bua na Laidine.

Bia cruthaitheach na Meánmhara le Graciela

Déanann an chruthaitheacht agus an paisean mo chuid miasa a insileadh, spreagtha ag mo fhréamhacha agus mo thiomantas ar feadh an tsaoil.

Mínghlanadh na Meánmhara le Paul

Tionchar ag Mallorcan agus cuisine na Fraince, is díograiseoir exec - chef agus fíneáil - itheacháin mé.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta