Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Martinez

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Bain leas as Cócaire Príobháideach in Martinez

1 as 1 leathanach

Cócaire in Fremont

Eispéiris Itheacháin a Chóimeád Sonia go Cúramach

Chuir mé barr feabhais ar mo cheird ag Michelin Star State Bird Provisions, ag Feirm Ola Olóige Il Fiorello agus ag Culinary Institute of America.

Cócaire in Fremont

Eispéiris Chócaireachta Leasaithe le A Moveable Feast

Cruthaímid eispéiris idir chóisirí dinnéir pearsanta sa bhaile agus imeachtaí boutique le béim ar chomhábhair dea-fhoinsithe agus féastaí sláintiúla séasúracha le haghaidh ceiliúradh gan uaim.

Cócaire in Oakland

Bia a Chothaíonn d'Anam leis an Chef Anthony

Cuirim beocht agus áilleacht i m'fhíor-bhia. Tá mé ag cócaráil glasraí úra feirme agus béilí blasta le beagnach 25 bliana anuas. Tá mé thar a bheith cruthaitheach agus is breá liom mo chuid aíonna a dhéanamh sona

Cócaire in Berkeley

Eispéiris Bia Phearsanta & Ranganna Cócaireachta

Is cócaire agus sommelier mé. Is breá liom eispéiris itheacháin spraíúla dhraíochtúla a chruthú.

Cócaire in San Martin

An tEispéireas Veigeánach: Cócaire Pearsanta Planda-bhunaithe SF

Tugaim cruthaitheacht agus paisean chuig béile plandabhunaithe trí m'fhiontar cócaireachta féin. Bunaithe i Los Angeles, leathnaíodh é go ceantar SF mar gheall ar éileamh ard.

Cócaire in San Martin

Tábla Cócaire Phríobháidigh: Béile Galánta 5 Chúrsa Zensoul

Mar chócaire príobháideach de chuid Limistéar an Bhá a fuair oiliúint chlasaiceach, iompaím blasanna domhanda ón gcroí ina n-eispéiris itheacháin speisialta. Comhcheanglaíonn mo ZenSoul Cuisine fréamhacha BBQ, bia na hÁise agus Soul Food le healaín bia den scoth.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta