Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Vallauris

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Imeachtaí Piccolina - Chef Pedro

Comhábhair ardchaighdeáin, baile, spreagtha ag an Meánmhuir, teicnící nua-aimseartha.

Blasanna na Meánmhara le Dori

Cócaireacht idirnáisiúnta: Liobánach, Meicsiceach, Iodáilis, Meánmhuir, Fraincis.

Cócaire Príobháideach Pedro

Cócaireacht na Meánmhara, táirgí áitiúla agus biachláir shainiúla nó saincheaptha.

Bia nua - aimseartha tumthach le Daniele

Cócaireacht Iodálach, Fhrancach, Sheapánach ag meascadh teicnící clasaiceacha agus nua - aimseartha go cruthaitheach.

Plátaí úra, áitiúla, séasúracha agus an-bhlasta

Idir bhia compordach agus phlátaí níos galánta, tá tionchar ag ár réigiún agus ag mo chuid taistil ar mo chócaireacht

Eispéiris gourmet le Christophe

Dúil mhór i gcócaireacht mhothúchánach agus i milseoga scagtha a chruthaíonn cuimhní buana.

Cócaire Príobháideach Pierre-Yves

Cistin éagsúil, gastranómach, óstán, cócaireacht luamha.

Béile blasta le Albert

Bhí mé sa dara háit i gcomórtas ar Réunion agus déanaim cócaireacht ag imeachtaí.

Béile gourmet le blasanna ó dheas faoin Nollaig

Cuirim ceardlanna cócaireachta agus béilí gourmet ar fáil ar an Côted'Azur.

An Provence ar do phláta le Sofonea

Bhí sé de phléisiúr agam freastal ar phearsantachtaí agus ar réaltaí faisin.

Bia cruthaitheach agus sláintiúil le Idriss

Comhleá na Meánmhara, cothú spóirt, béile folláine, imeachtaí príobháideacha.

Anthony Pichon do Chef Príobháideach ag d'áit

Cócaire príobháideach in Provence ag ullmhú miasanna na Meánmhara le gnéithe galánta Francacha agus Iodálacha le haghaidh eispéireas cócaireachta nach ndéanfar dearmad air choíche

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta