Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Seminole

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Bia príobháideach le Chef Mack.

Déanaim eispéiris speisialta itheacháin a chruthú le cumasc de bhlasanna na Fraince, na Nigéire agus na hÁise.

Cócaire Bia Ardleibhéil Melissa

Cruthaím eispéiris itheacháin speisialta le biachláir choimeádta Iodálacha.

An chéad leibhéal eile ón bhfeirm go dtí an bord le Courtney

Ceardaím eispéiris itheacháin phearsanta shéasúracha ina ndírítear ar nasc agus ar chothú.

Bia na Fraince agus na Meánmhara le Kathryn

Cruthaím béilí speisialta atá spreagtha ag an Eoraip.

Blasanna barántúla New Orleans le Carlos

Is mian liom eispéiris bhlasta speisialta a chruthú agus stíl mhaireachtála shláintiúil á cur chun cinn agam.

Bia domhanda cruthaitheach le Jason

Cruthaím miasa ó gach stíl chócaireachta, ó chomhleá na Cóiré go clasaicí an Deiscirt.

Bia 3 chúrsa le Jasmine

Tá eolas maith agam ar an gcócaireacht agus creidim gur chóir go mothódh bia chomh maith agus a bhíonn blas air.

A Taste of Beauty With Chef Louise Sidne'

Cruthaím miasa veggie -ward agus próitéiní dóiteáin, ag meascadh dath agus ceardaíocht.

Cócaireacht Homestyle Scagtha le Chef Arnae

Déanaim béilí a chócaráil le comhábhar speisialta - grá, a foghlaimíodh i gcistin mo sheanmháthar.

Bia Texan ar stíl Thali le Deepa

Táim ag ceiliúradh as mo chócaireacht tríú cultúr agus bhunaigh mé club suipéir clúiteach.

Tine Nua - Aimseartha Texas le Chef Van Dorn

Traenáilte i Scoil Bhia agus Fíona Leiths, Cócaire Feidhmiúcháin le haghaidh Lónadóireacht Tíre Hill.

Bia Seapánach agus Meánmhara le Cinnamon

Cruthaím béilí blasta cothaitheacha atá curtha in oiriúint do bhlasanna uathúla.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta