
Seirbhísí Airbnb
Cócairí in Scandicci
Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.
Bain leas as Cócaire Príobháideach in Scandicci


Cócaire in Flórans
Bia Sómasach leis an gCócaire Antonio Patella
Cruthaím cócaireacht nuálach Iodálach ag baint úsáid as scileanna a fuarthas san Iodáil, sna Stáit Aontaithe agus san Áise.


Cócaire in Flórans
Dinnéar Florentine Mouthwatering ag Tábla Valeria
Déanaim eispéiris ardleibhéil dóibh siúd atá ag lorg teasaí, barántúlachta agus blas na hIodáile.


Cócaire in Siena
Cócaireacht Tuscánach Raifteirí agus Giovanna
Tum thú féin i rúin chócaireacht na Tuscáine agus aimsigh teicnící uathúla.


Cócaire in Flórans
Blasanna Iodálacha le Valentina
Cuirim teicnící traidisiúnta na hIodáile, comhábhair áitiúla agus orgánacha agus blaiseadh fíona le chéile.


Cócaire in San Donato
Chef Lulu ag Opera
D'fhoghlaim mé cócaireacht le mo sheanmháthair nuair a bhí mé 3 bliana d'aois. Ansin rinne mé staidéar ag roinnt scoileanna cócaireachta san Iodáil agus thar lear agus d'fhreastail mé ar an gcúrsa sommelier le haghaidh fíona agus ola. Is breá liom na hoidis thraidisiúnta


Cócaire in Flórans
Cócaire Príobháideach Lorenzo
Miasa traidisiúnta Iodálacha, cócaireacht na Tuscáine, agus píotsa saineolach agus déanamh aráin.
Gach seirbhís Cócaire

Traidisiún & Cruthaitheacht le Chef Massimiliano
Ina chistin, ní úsáideann sé ach comhábhair ardchaighdeáin, a roghnaíonn an cócaire go cúramach.

Bia Tuscánach agus Meánmhara le Alessandro
Cócaire le hoiliúint i gcócaireacht idirnáisiúnta agus taithíocht i mhór-óstáin agus i mbialanna. Aird ar cháilíocht agus ar shéasúracht na gcomhábhar chun eispéireas uathúil a thabhairt.

Bia Tuscánach
Ullmhaím soithí barántúla Tuscánacha measctha le roinnt cruthaitheachta le comhábhair úra agus teicnící nua - aimseartha

Athbheochan an bhlasa le Chef Alessandro
Cócaireacht ghairmiúil ar thaithí fhada thar lear óstáin agus bialanna , cócaireacht réigiúnach idirnáisiúnta agus Iodálach na Tuscáine, is breá liom go leanfaidh mo chuid aíonna an próiseas agus breith na mias

Miasa tí na Síne le Sasha
Tugaim blasanna Síneacha barántúla blasta chuig do bhord ag baint úsáid as comhábhair áitiúla.

Dinnéar gourmet leis an gCócaire Giacomo Petri
D'ullmhaigh mé dinnéir do dhaoine cáiliúla agus do bhainiseacha le comhábhair a roghnaíodh go cúramach.
Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil
Gairmithe áitiúla
Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha
Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán
Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta
Cáil an bhairr feabhais
Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta
Déan iniúchadh ar níos mó seirbhísí in Scandicci
Tuilleadh seirbhísí le hiniúchadh
- Cócairí príobháideacha An Róimh
- Cócairí príobháideacha Miláin
- Cócairí príobháideacha Nice
- Cócairí príobháideacha Flórans
- Cócairí príobháideacha An Veinéis
- Cócairí príobháideacha Francavilla al Mare
- Grianghrafadóirí Napoli
- Cócairí príobháideacha Marseille
- Cócairí príobháideacha Cannes
- Grianghrafadóirí Bologna
- Grianghrafadóirí Geneva
- Cócairí príobháideacha Annecy
- Grianghrafadóirí Zadar
- Grianghrafadóirí Turin
- Grianghrafadóirí Genoa
- Grianghrafadóirí Sorrento
- Cócairí príobháideacha Antibes
- Cócairí príobháideacha Chamonix
- Grianghrafadóirí Aix-en-Provence
- Grianghrafadóirí Positano
- Béile réitithe An Róimh
- Smideadh Miláin
- Traenálaithe pearsanta Nice
- Grianghrafadóirí Flórans









