Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Maidrid

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Bia breá Meánmhara le Hugo

Táim cruthaitheach, inoiriúnaithe agus paiseanta faoi eispéiris itheacháin eisceachtúla a chur ar fáil.

Tapas & Blaiseadh Feola le Beithil

Fundé Cocina Conversa, cuideachta a athraíonn an chistin ina spás chun ceangal a dhéanamh.

Béile traidisiúnta le Javier

Is cócaire mé agus rinne aire Francach comhghairdeas pearsanta liom as mo chuid miasa.

Bia Madrid Haute le José Luis

Tá mé tar éis cócaráil in óstáin 5 réalta cosúil le The Palace.

Tapas Nomadic le roinnt

Tá eispéireas éagsúil agam i gcistineacha ó chúinní éagsúla ar fud an domhain, is maith liom a chur ar dhaoine taitneamh a bhaint as eispéireas gastranómach amhail is go raibh an bhialann sa bhaile.

Cócaireacht bhaisce le Chef Jóse

Fuair mé mo chuid oiliúna sa scoil chócaireachta mhór le rá Le Cordon Bleu.

Cócaireán cumaisc Hispanic sa bhaile le Jose

Is cócaire mé agus ghlac mé páirt i gcláir Telecinco agus Radio Televisión Española.

Bia breá anamúil le Hugo

Le blasanna agus teicnící cócaireachta idirnáisiúnta, cruthaím béilí a mhúsclaíonn mothúcháin.

Casza comhleá bia sráide por Alvaro

Bainfidh tú taitneamh as an gcomhleá idir beár Mhaidrid agus bia sráide na hÁise.

Bia breá Iodálach le Gio

Cruthaím biachláir bhreátha Iodálacha do chliar éagsúil, idir dhaoine cáiliúla agus theaghlaigh ríoga.

Úinéir Cócaire Canalla Izakaya Maidrid

Déanaim blasanna domhanda a chumasc le cruinneas agus le cruthaitheacht.

Cócaireacht Uathúil Iamácach le cistin kingz

Cuirim cócaireacht bharántúil Iamácach ar fáil le casadh nua - aimseartha, ag baint úsáid as teicnící nuálacha.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta