Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Wayne

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

Eispéiris Cócaireachta le Chef Kattttt

Tá saineolas agam ar mhiasa agus ar eispéiris itheacháin a chruthú a léiríonn mo chultúr Iamácach chomh maith le mo chuid taistil ar fud an domhain. Tá taithí agam ar bhia veigeánach, Iodálach, Meicsiceach, Spáinneach, Meiriceánach agus go leor eile a chócaráil!

Cócaireacht Galánta le Chef K Moore

Aistrím an t-eolas cócaireachta go léir atá faighte agam thar na blianta leis na Cócairí iontacha go léir a bhfuil áthas orm a bheith ag obair leo chuig gach post, gach imeacht, gach áirithint

Tábla Chefs Patrice Sona

Eispéireas a bheith agat chun aithne a chur ar dhaoine agus ar a gcuid bia agus a n-ábhair ghrá agus fuath a ullmhú duit, eispéireas iontach dinnéir sa bhaile nach ndéanfaidh tú dearmad air choíche.

Blas de Phórtó Ríce leis an gCócaire Lucy

Bianna a dhéantar ó bhun ó Phuertó Ríce, ó Chúba agus ón Iodáil.

Béile Príobháideach arna Riar ag an gCócaire Jordan White

Cócaireacht gan teorainn, an blas ar dtús. Oiliúint ón bhFrainc, ach béim ar bhia compoird idirnáisiúnta agus ar mhiasa a bhfuil daoine ag iarraidh.

Bia Blasta le Chef Starr

Déanann an Chef Starr speisialtóireacht ar mhiasa misniúla blasta atá spreagtha ag fréamhacha sa Mhuir Chairib agus teicnící cócaireachta beachtaithe.

Bia le : Chef Melech Castillo

Tá saineolas agam ar bhiachláir shaincheaptha agus ar imeachtaí príobháideacha, ag cruthú eispéiris itheacháin nach ndéanfar dearmad orthu le seirbhís eisceachtúil gach uair. Is féidir leat cuairt a thabhairt ar mo shuíomh gréasáin chun tuilleadh sonraí a fháil. www.melechcatering.com

Blasanna agus imeachtaí sa Mhuir Chairib le Maria

Is cócaire lónadóireachta mé agus is cócaire oilte as an Doiminice mé le dioplóma ó Escoffier.

Oíche le Cócaire Príobháideach i gCathair Nua-Eabhrac le Stephanie Cmar

Tá scileanna agam a théann i bhfad níos faide ná an chócaireacht. Agus mé ag obair i dtithe, d'fhoghlaim mé conas gairmiúlacht a chumasc le croíúlacht, riachtanais a réamh-mheas, agus eispéireas a chruthú a mhothaíonn gan dua.

Takemori Omakase

Comhábhair áitiúla, shéasúracha a ullmhaíodh chun freastal ar aon ócáid a thabhairt díreach chuig do dhoras.

Biachláir itheacháin tí ardaithe le Chef Curtis

Blasanna Francacha, Iodálacha, Oirdheisceart na hÁise, béilí ón bhfeirm go dtí an bord, béilí veigeánacha agus veigeatóracha.

Cócaire Príobháideach ar Leibhéal Michelin le dineDK

Cruthaímid eispéiris itheacháin shómasacha ag baint úsáid as comhábhair úra áitiúla agus teicnící nuálacha.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta