Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Sugar Land

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Bain leas as Cócaire Príobháideach in Sugar Land

Cócaire

Bia ar Chósta na Murascaille le Jewel

30 bliain de thaithí tá breis agus 30 bliain de thaithí agam i ngach gné de thionscal an fháilteachais. Céim chócaireachta agus mháistreachta i mbainistíocht fáilteachais ó Ollscoil Johnson & Wales. Thosaigh mé mo ghnó cócaire chun cuimhní cinn a chruthú agus chun teagmháil a dhéanamh le daoine iontacha.

Cócaire

Bia atá spreagtha go háitiúil ag Araceli

10 mbliana taithí Cuimsíonn mo thaithí barraí tumtha chun bia mín a chur in Texas agus san Iardheisceart. D'oibrigh mé ag Truluck's, Fig & Olive, Uchi, agus True Food Kitchen. Táim díograiseach faoi eispéiris chócaireachta uathúla a chruthú a nascann daoine

Cócaire

Cócaire Bia Ardleibhéil Melissa

15 bliana de thaithí bhí taithí éagsúil agam, idir thaosráin bhácála agus itheachán breá. Is cócaire taosráin oilte mé a raibh taithí phraiticiúil agam ar dhisciplíní cócaireachta éagsúla. D'fhreastail mé ar imeachtaí príobháideacha agus bhainistigh mé eispéiris itheacháin ardleibhéil.

Cócaire

An Tábla Coimeádaithe Le Deja

8 mbliana de thaithí chaith mé mo ghairm ag cócaireacht bia a thugann daoine le chéile. D'fhoghlaim mé cócaireacht i mo chistin bhaile, ag cur le mo chuid scileanna le hoiliúint. D'oibrigh mé i gcomhairleoireacht, ag cur comhairle ar chultúir éagsúla agus ar riachtanais chothaithe.

Cócaire

Cócaireacht ar stíl tí scagtha le Arnae

5 bliana de thaithí roinnim mo ghrá do bhia le daoine eile trí bhéilí atá déanta go cúramach. Fuair mé mo chéim ó Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Ullmhaím béilí faoi láthair d'imreoir de chuid na Sraithe Náisiúnta Peile agus a theaghlach.

Cócaire

Bia Creole an Deiscirt le Chrissy Joy

10 mbliana de thaithí chuir mé tús le mo ghairm ag foghlaim scileanna cócaireachta i gcistin Creole mo sheanmháthar. Rinne mé staidéar i scoil chócaireachta Choláiste Pobail San Jacinto. Is díoltóir mé is fearr le hEaglais Idirnáisiúnta Word of Restoration.

Gach seirbhís Cócaire

Bia atá spreagtha ag Creole ag Christina

9 mbliana de thaithí Tá dúil mhór agam i mbia, cothaithe i gcistin mo sheanmháthar lena hoidis Creole. Rinne mé scagadh ar mo chuid scileanna ag clár cócaireachta Choláiste Pobail San Jacinto. Is mór agam daoine a thabhairt le chéile trí bhia, ag cur grá agus cúram in iúl i ngach mias.

Blasanna domhanda le Alejandro

25 bliain de thaithí a d'oibrigh mé i gcistineacha ar fud na hEorpa. Fuair mé oiliúint ag Culinary Institute of America. Is ball mé de Les Toques Blanches agus de Chlub Idirnáisiúnta an Mháistir Chócaire.

Blasanna Afra - Fhrancacha le Mack

15 bliana de thaithí D'fhág mé airgeadas corparáideach le bheith i mo chócaire, ag meascadh cócaireacht na Fraince le mo fhréamhacha sa Nigéir. Tá mé oilte i dteicnící cócaireachta na Fraince. D'oibrigh mé i 2 bhialann le réalta Michelin, ag baint sásamh as mo chuid scileanna i mbia breá.

Is féidir léi Cócaireacht a dhéanamh le Alicia

Mar chócaire agus úinéir She Can Cook, ó 2021 i leith. Tugaim dúil mhór in eispéiris chócaireachta speisialta a chruthú ó níos mó ná 10 mbliana d'eispéireas suaimhneach agus bia den scoth. Le 4 bliana de thaithí ag reáchtáil gnó cócaire fíorúil ar líne agus ag cur gliondar ar chustaiméirí le miasa blasta agus tairiscintí saoire cruthaitheacha amhail babhlaí arbhair agus turcaithe breá ullmhaithe, tuigim an ealaín a bhaineann le béilí a chruthú a bhraitheann pearsanta, teolaí agus speisialta. Meascann mo chur chuige teicnící gairmiúla le teagasc druidte, ag cinntiú nach amháin go bhfuil gach béile blasta ach gur eispéireas foghlama é freisin. Cibé acu an mian leat béile a bhlaiseadh atá deartha duitse amháin nó foghlaim conas é a chruthú tú féin, táim anseo chun cócaireacht a dhéanamh inrochtana, taitneamhach agus dodhearmadta.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta