Seirbhísí Airbnb

Cócairí in Montreuil

Aimsigh seirbhís uathúil atá á hóstáil ag gairmithe áitiúla ar Airbnb.

Gach seirbhís Cócaire

A la table par May

Cuirim biachláir ar fáil atá spreagtha ag cuimhní taistil agus óige.

Bia Príobháideach Francach - Inspired le Simplice

Cócaire Príobháideach a dhéanann speisialtóireacht ar chócaireacht ghalánta, shéasúrach le teagmháil bheachtaithe, phearsanta.

Féasta margaidh le Nó

eispéireas margaidh agus cócaireachta le cócaire a thugann blasanna barántúla an Mheánoirthir go Páras

Aoibhneas bunaithe ar phlandaí ag an gCócaire Marion

Cruthaím féastaí veigeatóracha a cheiliúrann blasanna séasúracha agus comhábhair úra.

Turas Cócaireachta Marion

Déanaim cócaireacht do chliar leathan Francach agus idirnáisiúnta.

Lónadóir gourmand le Boris

Cuirim cistin fhlaithiúil ar fáil, ullmhaithe le táirgí úra, áitiúla agus séasúracha.

Blasanna domhanda le Prerana

Cruthaím miasa comhleá uathúla atá spreagtha ag m'oidhreacht Indiach agus an t - am a chaitear sa Fhrainc.

Bia breá Afra - Chairibeach le Jonathan

Meascán scagtha de ghastranómachas na Fraince agus d'anam Afra - Chairibeach, le bua trópaiceach.

Cócaireacht shéasúrach Fhrancach leis an gCócaire Lucie

Bain sult as dinnéar sa bhaile amhail bialann, cócaire a théann in oiriúint do do mhianta

Cócaire Príobháideach: Cócaireacht nua - aimseartha na Fraince agus na hIodáile

Sa chás go roinntear bia, déantar an sonas a dhúbailt. Bí réidh le d'eispéireas i bPáras a ardú.

Turas blais le Laura

Cruthaím cócaireacht le bianna iomlána neamhphróiseáilte ag baint úsáid as comhábhair úra shéasúracha.

Bia nuálach Meánmhara le Laura

Is breá liom miasa sláintiúla atá spreagtha ag an Meánmhuir a chruthú le teagmháil shéasúrach.

Cócairí príobháideacha a chuireann an béile foirfe ar fáil

Gairmithe áitiúla

Ith do sháith, idir chócairí pearsanta agus roghanna lónadóireachta saincheaptha

Roghnaithe go speisialta mar gheall ar ardchaighdeán

Déantar athbhreithniú ar gach cócaire de réir a dtaithí chócaireachta

Cáil an bhairr feabhais

Taithí dhá bhliain ar a laghad ag obair i dtionscal na cócaireachta