Béilí den scoth cócaráilte le grá Chef Alvarez

Is físeoir mé le cineálacha éagsúla cócaireachta, is breá liom a bheith ag cócaráil do dhaoine a bhfuil dúil acu i mbia blasta agus atá ag iarraidh eispéireas a chaitheamh
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Province of Pavia
Curtha ar fáil ag do theach

Plátaí feola

€ 85 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Faigh blaiseadh eisiach atá tiomnaithe do fheoil, an príomhcharachtar i ngach cúrsa. Ní bhíonn ach táirgí úra ann, a roghnaítear ó fheirmeacha inbhuanaithe: gearrthacha uaisle mairteola, laofheola, uain agus muiceola, a phróiseáiltear le teicnící eisceachtúla. Ó aibiú aois tirim go cócaireacht sous-vide, ó dheatú mall go droim ar ais, cuireann gach beart le huigeachtaí nádúrtha, súnna agus dea-bholaithe. Turas céadfach do dhaoine a bhfuil anáil mhór orthu, áit a dtagann comhábhair amha le máistircheardaíocht.

Miasa éisc

€ 110 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bíodh blaiseadh eisiach iasc, úr ón bhfarraige, agat. Tartar tuinnín gorm amh le yuzu, cloicheáin dhearga galaithe le feamainn, breac ómra fuar-dheataithe, ronnach mhaisínithe le miso agus griollta. Teicnící beachtaithe: ceviche mhóilíneach, cócaireacht sous-vide ísealteochta, triomú le haghaidh umami dian. Cuireann gach mias le glaineacht, blas agus uigeachtaí mín. Ómós don iascaireacht inbhuanaithe, do bhlasanna atá ag lorg galántacht aigéanach.

Feisteas réalta Michelin

€ 180 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Siansa 8 gcúrsa i dteampall na galántachta. Bunábhair den scoth – strufail, cáibheár – ag damhsa le teicnící ceannródaíocha: sféarú, coipeadh, galú luibheanna. Is pictiúr é gach mias: gliomach gorm i mbuachal sliogéisc deataithe, pióige in dhá sheirbhís le laghdú vin santo. Seirbhís den scoth, seomra ciúin, péireáil fíonta neamhchoitianta. Eispéireas iomlán, ina dtagann blas, radharc agus mothúchán le chéile in ealaín chócaireachta fhíor.

Cóisir Sushi

€ 200 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár sushi gourmet: 12 nigiri agus omakase sainiúil le hiasc fiáin ó Tsukiji agus Hokkaido. Nigiri de otoro 7 lá d'aois, ikura mharánaithe i dashi deataithe, uni uachtarach ar rís Koshihikari galaithe ar bhambú. Teicnící: tóirseáil binchotan, aosú feamainne, gearrthacha láimhe milliméadair. Rolla sainiúil le wagyu séirithe agus strufail dhubh. Péireáil sáice ó mhicrea-bhaisceanna. Íonacht na Seapáine ardaithe go sómas comhaimseartha, i ndeasghnáth beacht agus umami

Farraige agus Sléibhte

€ 250 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár na Mara agus na Sléibhte: 10 gcúrsa a thugann le chéile an duibheagán agus an mullach. Oisre Gillardeau le glóthach péine sléibhe; muiríní scaille ar uachtar muisiriún porcini; gliomach gorm i mbiosc sliogéisc le strufail Alba bán; A5 wagyu le cloicheáin dhearga agus laghdú vin jaune. Teicnící: sous-vide, deatach fuar, sféarú an mhóilín. Meascann iasc fiáin agus feolta uaisle le chéile i gcomhcheol umami. Fíonta alpacha agus mara a phéireáil. Áit ina dtagann traidisiún agus nua-aimsearthacht, compord agus grástúlacht, teicneolaíocht agus ceardaíocht le chéile.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Fernando chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 15 bliain
Bhí mé ag cócaireacht ar feadh roinnt blianta do dhaoine cáiliúla agus do mhainicíní.
Buaicphointe gairme
Scríobhaim don iris Medium agus d'fhoilsigh mé mo leabhar 'Secretos de Chef '
Oideachas agus oiliúint
Tá 2 Dhioplóma teagascóra agam, agus in 2018 roghnaíodh mé mar an cócaire is fearr i Málta
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Province of Pavia agus Province of Novara. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 10 n-aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Roghanna teanga comharthaíochta

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann Fernando mar dhuine

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.
€ 85 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?

Béilí den scoth cócaráilte le grá Chef Alvarez

Is físeoir mé le cineálacha éagsúla cócaireachta, is breá liom a bheith ag cócaráil do dhaoine a bhfuil dúil acu i mbia blasta agus atá ag iarraidh eispéireas a chaitheamh
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Province of Pavia
Curtha ar fáil ag do theach
€ 85 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce

Plátaí feola

€ 85 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Faigh blaiseadh eisiach atá tiomnaithe do fheoil, an príomhcharachtar i ngach cúrsa. Ní bhíonn ach táirgí úra ann, a roghnaítear ó fheirmeacha inbhuanaithe: gearrthacha uaisle mairteola, laofheola, uain agus muiceola, a phróiseáiltear le teicnící eisceachtúla. Ó aibiú aois tirim go cócaireacht sous-vide, ó dheatú mall go droim ar ais, cuireann gach beart le huigeachtaí nádúrtha, súnna agus dea-bholaithe. Turas céadfach do dhaoine a bhfuil anáil mhór orthu, áit a dtagann comhábhair amha le máistircheardaíocht.

Miasa éisc

€ 110 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bíodh blaiseadh eisiach iasc, úr ón bhfarraige, agat. Tartar tuinnín gorm amh le yuzu, cloicheáin dhearga galaithe le feamainn, breac ómra fuar-dheataithe, ronnach mhaisínithe le miso agus griollta. Teicnící beachtaithe: ceviche mhóilíneach, cócaireacht sous-vide ísealteochta, triomú le haghaidh umami dian. Cuireann gach mias le glaineacht, blas agus uigeachtaí mín. Ómós don iascaireacht inbhuanaithe, do bhlasanna atá ag lorg galántacht aigéanach.

Feisteas réalta Michelin

€ 180 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Siansa 8 gcúrsa i dteampall na galántachta. Bunábhair den scoth – strufail, cáibheár – ag damhsa le teicnící ceannródaíocha: sféarú, coipeadh, galú luibheanna. Is pictiúr é gach mias: gliomach gorm i mbuachal sliogéisc deataithe, pióige in dhá sheirbhís le laghdú vin santo. Seirbhís den scoth, seomra ciúin, péireáil fíonta neamhchoitianta. Eispéireas iomlán, ina dtagann blas, radharc agus mothúchán le chéile in ealaín chócaireachta fhíor.

Cóisir Sushi

€ 200 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár sushi gourmet: 12 nigiri agus omakase sainiúil le hiasc fiáin ó Tsukiji agus Hokkaido. Nigiri de otoro 7 lá d'aois, ikura mharánaithe i dashi deataithe, uni uachtarach ar rís Koshihikari galaithe ar bhambú. Teicnící: tóirseáil binchotan, aosú feamainne, gearrthacha láimhe milliméadair. Rolla sainiúil le wagyu séirithe agus strufail dhubh. Péireáil sáice ó mhicrea-bhaisceanna. Íonacht na Seapáine ardaithe go sómas comhaimseartha, i ndeasghnáth beacht agus umami

Farraige agus Sléibhte

€ 250 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár na Mara agus na Sléibhte: 10 gcúrsa a thugann le chéile an duibheagán agus an mullach. Oisre Gillardeau le glóthach péine sléibhe; muiríní scaille ar uachtar muisiriún porcini; gliomach gorm i mbiosc sliogéisc le strufail Alba bán; A5 wagyu le cloicheáin dhearga agus laghdú vin jaune. Teicnící: sous-vide, deatach fuar, sféarú an mhóilín. Meascann iasc fiáin agus feolta uaisle le chéile i gcomhcheol umami. Fíonta alpacha agus mara a phéireáil. Áit ina dtagann traidisiún agus nua-aimsearthacht, compord agus grástúlacht, teicneolaíocht agus ceardaíocht le chéile.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Fernando chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 15 bliain
Bhí mé ag cócaireacht ar feadh roinnt blianta do dhaoine cáiliúla agus do mhainicíní.
Buaicphointe gairme
Scríobhaim don iris Medium agus d'fhoilsigh mé mo leabhar 'Secretos de Chef '
Oideachas agus oiliúint
Tá 2 Dhioplóma teagascóra agam, agus in 2018 roghnaíodh mé mar an cócaire is fearr i Málta
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Province of Pavia agus Province of Novara. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 10 n-aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Roghanna teanga comharthaíochta

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann Fernando mar dhuine

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?