Biachlár séasúrach an Chef Hervé Paya
Cruthaím biachláir shéasúracha a chomhcheanglaíonn teicníc, mothúchán agus táirgí eisceachtúla, spreagtha ag mo bhunús Réunionnais, mo chuid taistil agus cócaireacht chomhaimseartha na Fraince.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Páras
Curtha ar fáil ag do theach
Biachlár fionnachtana
€ 100
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Is dinnéar 4 chúrsa é an roghchlár fionnachtana (mealltóg, tosaitheoir, príomhchúrsa, milseog) a ullmhaítear os do chomhair. Is maith liom nóiméad speisialta malartaithe agus comhroinnte a chruthú: déanaim cócaireacht, míním, insím scéalta. Tá gach mias spreagtha ag mo bhunús ó Reunion agus ag mo chuid taistil, idir chócaireacht na Fraince agus bhlasanna an domhain. Eispéireas cairdiúil agus beacht, ina dtéann an pláta ar fhíorthuras.
Roghchlár sínithe
€ 150
€ 900 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Eispéireas gastranómach i 4 go 5 chéim, idir mhínghlanadh agus chruthaitheacht. Cócaráilim miasanna os do chomhair atá spreagtha ag mo chuid taistil agus ag mo bhunús ó Reunion, ag meascadh táirgí séasúracha agus rudaí coimhthíocha. Fíorthuras céadfach, ina bhfuil scéal le gach pláta.
Biachlár eispéiris ghastranamaíoch
€ 200
€ 1,200 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
An t-eispéireas is fearr: biachlár saincheaptha 6 chúrsa. Dearaim gach mias de réir do mhianta, le haghaidh dinnéar eisceachtúil atá ar chaighdeán bialainne gourmet, go díreach ag do theach. Cócaireacht bheo, malartuithe, péireáil blasanna agus cur i láthair cúramach: cuimhneamh nach ndéanfar dearmad air choíche idir taisteal agus haute cuisine.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Hervé chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.
Mo cháilíochtaí
Taithí 2 bhliain
Rinne mé cócaireacht in éineacht leis an gcócaire Alexandre Auger agus chuir mé foireann cócaireachta le chéile in Zanzibar
Buaicphointe gairme
Rinne mé cócaireacht mar chócaire príobháideach sa Fhrainc, Ibiza, an Tansáin do chliaint phríobháideacha agus ghairmiúla
Oideachas agus oiliúint
AGPRC
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.
Mo speisialtachtaí
Tiocfaidh mé chugatsa
Taistealaím chuig aíonna in Páras agus Lille. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.
Eolas úsáideach
Riachtanais d'aíonna
Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 10 n-aoi ar an iomlán.
Inrochtaineacht
Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais
Polasaí cealaithe
Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Óstálann Hervé mar ghnólacht
Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.
€ 100
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?




