Cistin chomhaimseartha na Fraince le Margot Beck
Is cócaire paiseanta mé a chruthaíonn eispéiris ghoimhseolaíocha plandúla agus bláthacha, mhóra agus eiticiúla, a chomhcheanglaíonn táirgí áitiúla, séasúracha agus miasanna & fíonta nó manglaim manglam.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Páras
Curtha ar fáil ag do theach
Bróinse den scoth
€ 95 € 95 an t-aoi
€ 300 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bróinse bearrtha Francach, de dhéantús baile i spiorad comhaimseartha Parais.
Arán baile agus babka sainiúil, uibheacha feirme, cáiseanna aosaithe, torthaí ullmhaithe agus Tarte Tatin athchuairte... Réamhbhreith bheoite agus ghalánta, foirfe do lánúineacha, do theaghlaigh nó do thaistealaithe fiosracha.
Biachláir phearsantaithe de réir do mhianta, déanta as táirgí orgánacha agus áitiúla.
Béile Eisceachtúil
€ 100 € 100 an t-aoi
€ 540 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár atá deartha do tháblaí móra ar mhaith leo blas agus roinnt a cheiliúradh.
Cumaim eispéireas galánta bríomhar, idir inspioráidí plandaí, rudaí beaga taistil agus mothúchán na Fraince:
Ubh foirfe le arbhar agus miso, iasc íogair le tangy yuzu sabayon, fondant seacláide agus uachtar reoite ruán...
Nóiméad atá idir áthasach agus íogair, atá oiriúnach le haghaidh dinnéir le cairde, teacht le chéile teaghlaigh nó oíche fháistineach i bPáras.
Dinnéar saincheaptha sa bhaile
€ 130 € 130 an t-aoi
€ 300 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Béile gourmet i 5 chéim, chun clasaicigh na cócaireachta Francaí a athfhionnadh ar bhealach galánta agus comhaimseartha: chou garni le huachtar gabhair agus salann shiso, brioche perdue blasta, lacha le molás pomegranate agus urchar saoi sméar dubh, profiteroles baile le pónairí tonka... Foirfe le haghaidh fanacht i bPáras, oíche rómánsúil nó nóiméad speisialta le cairde.Saothair atá saincheaptha, le haghaidh eispéireas beacht agus lán de charachtar. Labhraímis faoi!
Biachlár saoire
€ 150 € 150 an t-aoi
€ 650 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Dinnéar mín fhéile a ullmhaíodh sa bhaile: oisrí agus granita seaimpéin, muiríní scaille nó ravioli scuaise le cróch, éanlaith chlóis le vin jaune nó risotto le muisiriúin uaisle, milseog seacláide Valrhona nó Paris-Brest le cnónna pistéise, agus milseáin deiridh. Eispéireas itheacháin galánta Francach don Nollaig, don Bhliain Nua nó d'aon tráthnóna speisialta.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Margot chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.
Mo cháilíochtaí
Taithí 3 bliana
Ceann na bialainne Crème in Montmartre (Páras, 18 ú).
Buaicphointe gairme
Aoi - chócaire in Rock en Seine 2025 & ceann cónaitheach ag Villa Rocabella.
Oideachas agus oiliúint
CAPE KITCHEN
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.
Mo speisialtachtaí
Rátáil 5.0 as 5 réalta, ó 3 léirmheas
0 as 0 rud ar taispeáint
Tiocfaidh mé chugatsa
Taistealaím chuig aíonna in Páras, Versailles, Saint-Germain-en-Laye agus Levallois-Perret. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.
Eolas úsáideach
Riachtanais d'aíonna
Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine bheith páirteach.
Inrochtaineacht
Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais
Polasaí cealaithe
Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Óstálann Margot mar dhuine
Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.
€ 130 Ó € 130 an t-aoi
€ 300 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?





