Cócaire inbhuanaithe in Sevilla Ale Gómez
Cócaire inbhuanaithe a bhfuil taithí aige ar chócaireacht áitiúil, ar tháirgí séasúracha agus ar theicnící na hAndalúise. Biachláir bharántúla agus fhreagracha.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Sevilla
Curtha ar fáil ag do theach
Paella beo
€ 40 € 40 an t-aoi
€ 300 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bain sult as sneaiceanna Andalúiseacha agus paella bheo
Bia traidisiúnta na hAndalúise
€ 70 € 70 an t-aoi
€ 280 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Blasanna clasaiceacha na hAndalúise déanta le comhábhair áitiúla agus séasúracha. Tá rogha tapas traidisiúnta, príomhchúrsa Andalúiseach le casadh nua-aimseartha, arán ceardaí agus milseog bhaile ann. Foirfe dóibh siúd atá ag iarraidh aithne a chur ar fhíorchócaireacht an réigiúin le moladh inbhuanaithe, cothrom atá lán de bhlasanna.
3 mhias agus milseog a bhlaiseadh
€ 70 € 70 an t-aoi
€ 200 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bain sult as eispéireas iomlán gastranómach le 3 phríomhchúrsa a dhéantar le táirgí úra áitiúla, ag cur traidisiúin agus cruthaitheachta le chéile, agus milseog shéasúrach ceardaí. Dearadh gach mias chun blasanna barántúla na hAndalúise a thabhairt chun suntais, ag tabhairt aire don inbhuanaitheacht agus ag tairiscint eispéireas blasta agus speisialta i Seville.
Veigeatórach inbhuanaithe
€ 75 € 75 an t-aoi
€ 300 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Moladh cothromaithe bunaithe ar ghlasraí úra, pischineálacha, glasraí agus táirgí áitiúla. Tá tosaithe glasraí, príomhchúrsa cruthaitheach atá spreagtha ag oidis na Meánmhara agus milseog éadrom san áireamh. Gach rud déanta le teicnící measúla agus blasanna nádúrtha a leagann béim ar chaighdeán an táirge áitiúil agus ar an gcócaireacht shláintiúil.
Bialann Chomhaimseartha Andalúiseach
€ 80 € 80 an t-aoi
€ 320 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Eispéireas iomlán gastranómach le miasanna a dhéantar as comhábhair den scoth agus teicnící comhaimseartha. Tá mealltóga, dhá phríomhchúrsa agus milseog san áireamh, mar aon le rogha fíonta áitiúla a roghnaíodh chun gach blas a fheabhsú. Foirfe do cheiliúradh, do lánúineacha, agus do dhaoine a bhfuil dúil mhór acu in ardchócaireacht inbhuanaithe.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Ale Gómez chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.
Mo cháilíochtaí
15 bliana de thaithí
15+ bliain ag cócaireacht in óstáin agus i villaí príobháideacha na Spáinne is fearr in Andalucía.
Príomhchócaire ag Casa de Indias
Comhairleach Gastranómach agus Bialainne Máistrithe i Maidrid, 2015.
Grád Taberna agus Islantilla
Traenáilte ag Taberna del Alabardero agus Escuela de Hostelería de Islantilla.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.
Mo speisialtachtaí
Tiocfaidh mé chugatsa
Taistealaím chuig aíonna in Sevilla. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.
Eolas úsáideach
Riachtanais d'aíonna
Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine bheith páirteach.
Inrochtaineacht
Roghanna teanga comharthaíochta
Polasaí cealaithe
Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Óstálann Ale Gómez mar dhuine
Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.
€ 70 Ó € 70 an t-aoi
€ 200 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?





