Bróinse nua - aimseartha agus bia breá leis an gCócaire Jorge Criado
Dúil mhór i miasa scéalaíochta agus ceardaíochta le comhábhair áitiúla.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Playa del Carmen
Curtha ar fáil ag do theach
Bróinse Gourmet–Eispéireas Itheacháin
€ 77 € 77 an t-aoi
Tá béim i ngach mias ar thorthaí trópaiceacha, uibheacha feirme agus aráin cheardaí, agus iad curtha ar an mbord le galántacht na béile sómasaí agus le casadh áitiúil.
Tá leagan amach iomlán boird, seirbhís agus cur i láthair ar nós Michelin i gceist — foirfe do thaistealaithe ar mian leo scíth a ligean agus iad féin a chomhlíonadh.
Roghanna veigeatóracha, veigeánacha nó saor ó ghlútan ar iarratas.
Foirfe do bhreithlaetha, comóradh, cóisirí cailíní, nó Domhnach galánta.
Eispéireas Rang Cócaireachta Príobháideach
€ 103 € 103 an t-aoi
€ 273 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Faigh amach rúin chócaireacht Charraig Mheicsiceo i rang cócaireachta pearsanta praiticiúil leis an gCócaire Jorge Criado.
Foghlaim teicnící agus tú ag ullmhú biachlár an chúrsa ag baint úsáid as comhábhair orgánacha áitiúla — idir thortillaí lámhdhéanta agus ceviche trópaiceach agus príomhbhéilí galánta.
Bain sult as gach greim a chruthaíonn tú, curtha go hálainn ar phláta agus le deoch úr
Tá biachláir veigeatóracha nó veigeánacha ar fáil ach iad a iarraidh.
Foirfe do lánúineacha, do theaghlaigh nó do ghrúpaí ar mian leo béile den scoth a chócaráil, a fhoghlaim agus a roinnt le chéile.
Taiscéalaíocht chócaireachta Mheicsiceach
€ 91 an t-aoi, € 117 roimhe seo
Déanann an biachlár 3 chúrsa seo iniúchadh ar oidhreacht shaibhir chócaireachta Mheicsiceo, ag taispeáint blasanna dána, comhábhair áitiúla, agus léargas comhaimseartha ar mhiasa traidisiúnta.
Turas cumaisc sa Mheánmhuir
€ 91 an t-aoi, € 117 roimhe seo
Nascann an biachlár 3 chúrsa seo comhábhair úra agus teicnící cumaisc chun eispéireas itheacháin cothrom blasta a thabhairt chun cinn ina léirítear scoth chócaireacht na Meánmhara.
Galántacht atá spreagtha ag an bhFrainc
€ 91 an t-aoi, € 117 roimhe seo
Tá éagsúlacht de chúrsaí galánta sa bhiachlár 3 chúrsa seo atá deartha chun béim a chur ar bhlasanna clasaiceacha na Fraince le casadh nua-aimseartha.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Jorge chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.
Mo cháilíochtaí
12 bhliain de thaithí
Os cionn 10 mbliana ag cócaireacht, le 30+ seirbhís cúig réalta ar Take a Chef.
Obair bialainne réalta Michelin
Staidéir chumarsáide ar chlé chun dul i mbun cócaireachta go lánaimseartha tar éis timpiste.
Le Cordon Bleu Meicsiceo
Rinne sé staidéar i Le Cordon Bleu Meicsiceo agus i Scoil Hofmann sa Spáinn.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.
Mo speisialtachtaí
Tiocfaidh mé chugatsa
Taistealaím chuig aíonna in Playa del Carmen. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.
Eolas úsáideach
Riachtanais d'aíonna
Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 100 aoi ar an iomlán.
Inrochtaineacht
Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais
Polasaí cealaithe
Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
€ 77 Ó € 77 an t-aoi
Cealú saor in aisce
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?






