Bia príobháideach nua - aimseartha le Deniz

Bia príobháideach nua - aimseartha le Deniz

Treoraím Bistro Ember in San Francisco, ag meascadh réimse blasanna idirnáisiúnta.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in San Francisco
Curtha ar fáil ag do theach
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Deniz chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
13 bliana de thaithí
D'oibrigh mé i gcistineacha den scoth ar fud na hEorpa agus sna Stáit Aontaithe
Cócaire agus úinéir ag Bistro Ember
Treoraím Bistro Ember a chumascann cuisine na Tuirce, na Meánmhara agus California.
Traenáilte ag bialanna clúiteacha
Fuair mé oiliúint i mbialanna le réalta Michelin ar nós Quique Dacosta agus Osteria Francescana.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna atá in San Francisco, Napa, Sonoma, Walnut Creek agus áiteanna eile. Le háirithint a dhéanamh i suíomh difriúil, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 20 aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 1 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Gan infhaighteacht
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?
Bia príobháideach nua - aimseartha le Deniz

Bia príobháideach nua - aimseartha le Deniz

Treoraím Bistro Ember in San Francisco, ag meascadh réimse blasanna idirnáisiúnta.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in San Francisco
Curtha ar fáil ag do theach
Gan infhaighteacht
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Deniz chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
13 bliana de thaithí
D'oibrigh mé i gcistineacha den scoth ar fud na hEorpa agus sna Stáit Aontaithe
Cócaire agus úinéir ag Bistro Ember
Treoraím Bistro Ember a chumascann cuisine na Tuirce, na Meánmhara agus California.
Traenáilte ag bialanna clúiteacha
Fuair mé oiliúint i mbialanna le réalta Michelin ar nós Quique Dacosta agus Osteria Francescana.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna atá in San Francisco, Napa, Sonoma, Walnut Creek agus áiteanna eile. Le háirithint a dhéanamh i suíomh difriúil, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 20 aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 1 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?