Blasanna nua - aimseartha na Colóime leis an gCócaire Luis C Correa
Déanaim eispéiris chócaireachta ó chroí ag baint úsáid as teicnící ceardaíochta agus plátáil chruthaitheach.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Bogotá
Curtha ar fáil ag do theach
Flavors na Colóime
€ 49 an t-aoi
Turas cócaireachta bríomhar trí réigiúin éagsúla na Colóime. Oidis shinsearacha cumaiscthe le teicnící avant - garde.
Cúinní mo chuid talún
€ 55 an t-aoi
Turas cócaireachta bríomhar trí réigiúin éagsúla na Colóime. Oidis shinsearacha a chumasc le teicnící avant - garde ina n - aimsíonn an traidisiún a áit.
Ealaín agus tine agus paisean
€ 71 an t-aoi
Eispéireas sómasach gríosaithe le galántacht na Meánmhara agus cruinneas deataithe. Bia mara, teicnící sofaisticiúla, aráin cheardaíochta, agus blasanna diana, cothroma..
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Chef Luis Carlos Correa chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.
Mo cháilíochtaí
21 bliain de thaithí
20 bliain i ngastranamaíocht, bainistíocht imeachtaí, teagasc agus bácús ceardaí
Top 5, An Cholóim Nat'l Chef '17
Na 5 chraobh cistine Colóime is fearr 2017 agus an giúiré ag beár Bogotá 2019
Céimí Mariano Moreno
Céimnigh sé ó scoil gastranómachais Mariano Moreno in 2010, saineolaí ar chócaireacht nua - aimseartha
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.
Mo speisialtachtaí
Tiocfaidh mé chugatsa
Taistealaím chuig aíonna in Bogotá. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.
Eolas úsáideach
Riachtanais d'aíonna
Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 100 aoi ar an iomlán.
Inrochtaineacht
Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais
Polasaí cealaithe
Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Ó € 49 an t-aoi
€ 97 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?