Feirm go Bord

Cócaireacht spraíúil ón bhfeirm go dtí an bord atá déanta le seoda ó fheirmeoirí áitiúla, saothróirí & ceardaithe
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Atlanta
Curtha ar fáil ag do theach

Feirmeoirí Speisialta

€ 39 
€ 77 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Roghnaigh as ceithre bhéile cócaire - coimeádta, ó fheirm go bord - mairteoil, sicín, bia mara nó veigeán. Cuimsíonn gach mias shéasúrach entrée cothaitheach, taobh bríomhar, agus milseog thuisceanach. Rothlaíonn sé go seachtainiúil agus tagann sé úr, ullmhaithe go hálainn, agus réidh le taitneamh a bhaint as.

Glantachán agus Oiriúnach Orgánach

€ 50 
€ 85 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Béile glan, cócaire - crafted déanta le táirgí orgánacha, séasúracha agus do rogha de chomhábhair bunaithe ar phlandaí nó feoil féaraigh - ardaithe. Cothaitheach, cothrom, agus blasta - ideal d'aíonna a bhfuil intinn na folláine acu agus atá ag lorg cáilíochta agus íonachta. Seachadadh / ar an láthair

Bróinse ón bhFeirm go dtí an Tábla

€ 59 
€ 103 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bróinse séasúrach ón bhfeirm go dtí an bord atá déanta le comhábhair úra áitiúla. Roghnaigh seachadadh nó ullmhúchán ar an láthair. Tá príomhphíopaí galánta, taobhanna bríomhara, agus milseáin de dhéantús an tí san áireamh - foirfe do mhaidin shuaimhneach nó do chruinnithe galánta lár an lae.

Dinnéar ón bhFeirm go dtí an Tábla

€ 78 
€ 156 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár blaiste ardaithe ón bhfeirm go dtí an bord a ullmhaíodh ar an láthair. Cúrsaí iomadúla a chuireann béim ar bhuaicshéasúr, comhábhair a fhaightear go háitiúil - plátáilte le fíneálacha le haghaidh eispéireas bia beachtaithe, pearsanta atá deartha chun cothú agus luí.

Ceardlann Pasta

€ 103 
€ 205 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cruthaigh pasta úr le lámh - raivioli nó gnocchi - ag baint úsáid as comhábhair shéasúracha a fhaightear go háitiúil. Péireáilte le hanlainn bheoga agus fíon roghnach. Eispéireas Iodálach ón bhfeirm go dtí an bord, ullmhaithe agus comhroinnte ar an láthair dóibh siúd a bhfuil blas, blas agus ceardaíocht orthu

Feirm go Tábla An Lá ar Fad

€ 193 
€ 385 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Eispéireas iomlán ón bhfeirm go dtí an bord ina bhfuil bróinse séasúrach, dinnéar cothaitheach, sneaiceanna ardaithe i rith an lae, agus manglaim neamh - mheisciúla uas - scála. Chef - crafted le comhábhair áitiúla - deartha le haghaidh bia mall, d'aon ghnó ó mhaidin go tráthnóna.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Miguel chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 15 bliain
Bunaitheoir / Cócaire feidhmiúcháin, Himiko Sushi & Steakhouse, Agave Grill, agus Bambu Sushi & Ramen.
Buaicphointe gairme
D'oibrigh mé ag féile scannán Sundance, agus tá cócaireacht déanta agam le Martha Stewart, Alice Waters
Oideachas agus oiliúint
Bhain mé céim chócaireachta amach ó Escoffier, Institiúid chócaireachta.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Atlanta. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine bheith páirteach.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
€ 39 
€ 77 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?

Feirm go Bord

Cócaireacht spraíúil ón bhfeirm go dtí an bord atá déanta le seoda ó fheirmeoirí áitiúla, saothróirí & ceardaithe
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Atlanta
Curtha ar fáil ag do theach
€ 39 
€ 77 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce

Feirmeoirí Speisialta

€ 39 
€ 77 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Roghnaigh as ceithre bhéile cócaire - coimeádta, ó fheirm go bord - mairteoil, sicín, bia mara nó veigeán. Cuimsíonn gach mias shéasúrach entrée cothaitheach, taobh bríomhar, agus milseog thuisceanach. Rothlaíonn sé go seachtainiúil agus tagann sé úr, ullmhaithe go hálainn, agus réidh le taitneamh a bhaint as.

Glantachán agus Oiriúnach Orgánach

€ 50 
€ 85 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Béile glan, cócaire - crafted déanta le táirgí orgánacha, séasúracha agus do rogha de chomhábhair bunaithe ar phlandaí nó feoil féaraigh - ardaithe. Cothaitheach, cothrom, agus blasta - ideal d'aíonna a bhfuil intinn na folláine acu agus atá ag lorg cáilíochta agus íonachta. Seachadadh / ar an láthair

Bróinse ón bhFeirm go dtí an Tábla

€ 59 
€ 103 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bróinse séasúrach ón bhfeirm go dtí an bord atá déanta le comhábhair úra áitiúla. Roghnaigh seachadadh nó ullmhúchán ar an láthair. Tá príomhphíopaí galánta, taobhanna bríomhara, agus milseáin de dhéantús an tí san áireamh - foirfe do mhaidin shuaimhneach nó do chruinnithe galánta lár an lae.

Dinnéar ón bhFeirm go dtí an Tábla

€ 78 
€ 156 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár blaiste ardaithe ón bhfeirm go dtí an bord a ullmhaíodh ar an láthair. Cúrsaí iomadúla a chuireann béim ar bhuaicshéasúr, comhábhair a fhaightear go háitiúil - plátáilte le fíneálacha le haghaidh eispéireas bia beachtaithe, pearsanta atá deartha chun cothú agus luí.

Ceardlann Pasta

€ 103 
€ 205 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cruthaigh pasta úr le lámh - raivioli nó gnocchi - ag baint úsáid as comhábhair shéasúracha a fhaightear go háitiúil. Péireáilte le hanlainn bheoga agus fíon roghnach. Eispéireas Iodálach ón bhfeirm go dtí an bord, ullmhaithe agus comhroinnte ar an láthair dóibh siúd a bhfuil blas, blas agus ceardaíocht orthu

Feirm go Tábla An Lá ar Fad

€ 193 
€ 385 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Eispéireas iomlán ón bhfeirm go dtí an bord ina bhfuil bróinse séasúrach, dinnéar cothaitheach, sneaiceanna ardaithe i rith an lae, agus manglaim neamh - mheisciúla uas - scála. Chef - crafted le comhábhair áitiúla - deartha le haghaidh bia mall, d'aon ghnó ó mhaidin go tráthnóna.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Miguel chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 15 bliain
Bunaitheoir / Cócaire feidhmiúcháin, Himiko Sushi & Steakhouse, Agave Grill, agus Bambu Sushi & Ramen.
Buaicphointe gairme
D'oibrigh mé ag féile scannán Sundance, agus tá cócaireacht déanta agam le Martha Stewart, Alice Waters
Oideachas agus oiliúint
Bhain mé céim chócaireachta amach ó Escoffier, Institiúid chócaireachta.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Atlanta. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine bheith páirteach.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?