Eispéireas cócaireachta le Chef Cedric
Cócaireacht ard - deireadh na Fraince ag teacht chugatsa
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Los Angeles
Curtha ar fáil ag do theach
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Cedric chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.
Mo cháilíochtaí
Taithí 20 bliain
1ú Sous Chef ag The Jules Vernes ag Túr Eiffel dhá bhialann réalta Michelin
Buaicphointe gairme
D'oibrigh sé ag L'atelier de Joel Robuchon Paris, Pailliún Yannick Alleno i bPáras 3 Michelin
Oideachas agus oiliúint
Baitsiléirí sa Chócaireacht
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.
Mo speisialtachtaí
Tiocfaidh mé chugatsa
Taistealaím chuig aíonna in Venice, Los Angeles, Beverly Hills agus Santa Monica. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.
Eolas úsáideach
Riachtanais d'aíonna
Tá cead ag aíonna 18 bliain d'aois nó níos sine bheith páirteach.
Inrochtaineacht
Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais
Polasaí cealaithe
Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Ó € 170 an t-aoi
€ 341 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?