Bia clasaiceach Eorpach le Ambrosius

Bia clasaiceach Eorpach le Ambrosius

Roinnim mo ghrá do bhlasanna traidisiúnta agus do theicnící clasaiceacha le gach aoi.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Sevilla
Curtha ar fáil ag do theach
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Ambrosius chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
20 bliain de thaithí
Chaith mé breis agus 20 bliain ag reáchtáil patisserie cáiliúil de chuid Sevilla agus tá mé ag cócaráil ar fud na hEorpa.
Faoi úinéireacht Ambrosius patisserie
Bhí úinéireacht agam ar an Ambrosius patisserie cáiliúil in Sevilla le breis agus 20 bliain anuas.
Traenáilte sa bhialann Ghearmánach is fearr
Fuair mé oiliúint i gceann de na 100 bialann is fearr sa Ghearmáin in Nürnberg.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Sevilla. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 10 n-aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann Ambrosius mar dhuine

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.
Ó € 60 an t-aoi
€ 250 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?
Bia clasaiceach Eorpach le Ambrosius

Bia clasaiceach Eorpach le Ambrosius

Roinnim mo ghrá do bhlasanna traidisiúnta agus do theicnící clasaiceacha le gach aoi.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Sevilla
Curtha ar fáil ag do theach
Ó € 60 an t-aoi
€ 250 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Ambrosius chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
20 bliain de thaithí
Chaith mé breis agus 20 bliain ag reáchtáil patisserie cáiliúil de chuid Sevilla agus tá mé ag cócaráil ar fud na hEorpa.
Faoi úinéireacht Ambrosius patisserie
Bhí úinéireacht agam ar an Ambrosius patisserie cáiliúil in Sevilla le breis agus 20 bliain anuas.
Traenáilte sa bhialann Ghearmánach is fearr
Fuair mé oiliúint i gceann de na 100 bialann is fearr sa Ghearmáin in Nürnberg.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Sevilla. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 10 n-aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann Ambrosius mar dhuine

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?