Bia Príobháideach Chic & Chill le Chef Arno

Eolas os cionn 30 bliain ar bhia agus ar fhíon ón Eoraip, ón Aigéine agus ó Mheiriceá. Céim chócaireachta ó scoil chócaireachta Nice, gradaim ó phríomhchócairí na Fraince. Biachláir chun d'intinn a shéideadh agus gan aon fuss ceadaithe.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Los Angeles
Curtha ar fáil ag do theach

Greim ar an gcósta

€ 108 
€ 818 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bain sult as béile plátáilte 3 chúrsa suaimhneach ag tosú le glasraí margaidh agus anlann luibheanna, agus ina dhiaidh sin príomhphíobán éisc blasta le hanlann blasta nó torthaí bunaithe ar do rogha agus císte leáite seacláide le caramal ime saillte, agus uachtar reoite fanaile.

Roghchlár ardaithe

€ 130 
€ 517 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bain sult as béile scagtha 3 chúrsa ina bhfuil iasc margaidh íogair ina bhfuil glasraí galaithe agus luibheanna úra, agus ina dhiaidh sin an fheoil is fearr leat a chuirtear ar fáil le glasraí séasúracha agus anlann éadrom blasta, sula gcríochnaíonn milseog bunaithe ar thorthaí d'fheirm phearsantaithe 'carte blanche' go biachlár boird.

Féile VIP

€ 151 
€ 905 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Ullmhaigh le haghaidh roghchlár galánta 4 chúrsa ag tosú le crudo halibut agus tartare wagyu ar sceallóga ríse, agus ansin téann veigeatóir margaidh feirmeora isteach agus príomhphíobán lachan briosc le prátaí gourmet agus anlann veilbhitris. Le haghaidh milseog: císte leáite seacláide atá corónach le huachtar buailte agus caramal ime saillte.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Arno chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 10 mbliana
D'ullmhaigh mé béilí do dhaoine thar a bheith sláintiúil sa Fhrainc, sa Nua - Shéalainn, agus sna Stáit Aontaithe
Cliaint agus comhpháirtíochtaí suntasacha
Cócaráil mé dá Soilse Banríon Tonga, Van Cleef & Arpels, Le Creuset, agus go leor eile.
Paul Augier grád scoile cócaireachta
Fuair mé oiliúint freisin ag La Table de Pierre le Le Relais & Chateaux in Riviera na Fraince.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Rátáil 5.0 as 5 réalta, ó 2 léirmheas

Beidh an meánráta le feiceáil tar éis 3 léirmheas.
0 as 0 rud ar taispeáint

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Los Angeles, Santa Clarita, Avalon agus Acton. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine bheith páirteach.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
€ 130 
€ 517 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?

Bia Príobháideach Chic & Chill le Chef Arno

Eolas os cionn 30 bliain ar bhia agus ar fhíon ón Eoraip, ón Aigéine agus ó Mheiriceá. Céim chócaireachta ó scoil chócaireachta Nice, gradaim ó phríomhchócairí na Fraince. Biachláir chun d'intinn a shéideadh agus gan aon fuss ceadaithe.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Los Angeles
Curtha ar fáil ag do theach
€ 130 
€ 517 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce

Greim ar an gcósta

€ 108 
€ 818 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bain sult as béile plátáilte 3 chúrsa suaimhneach ag tosú le glasraí margaidh agus anlann luibheanna, agus ina dhiaidh sin príomhphíobán éisc blasta le hanlann blasta nó torthaí bunaithe ar do rogha agus císte leáite seacláide le caramal ime saillte, agus uachtar reoite fanaile.

Roghchlár ardaithe

€ 130 
€ 517 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bain sult as béile scagtha 3 chúrsa ina bhfuil iasc margaidh íogair ina bhfuil glasraí galaithe agus luibheanna úra, agus ina dhiaidh sin an fheoil is fearr leat a chuirtear ar fáil le glasraí séasúracha agus anlann éadrom blasta, sula gcríochnaíonn milseog bunaithe ar thorthaí d'fheirm phearsantaithe 'carte blanche' go biachlár boird.

Féile VIP

€ 151 
€ 905 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Ullmhaigh le haghaidh roghchlár galánta 4 chúrsa ag tosú le crudo halibut agus tartare wagyu ar sceallóga ríse, agus ansin téann veigeatóir margaidh feirmeora isteach agus príomhphíobán lachan briosc le prátaí gourmet agus anlann veilbhitris. Le haghaidh milseog: císte leáite seacláide atá corónach le huachtar buailte agus caramal ime saillte.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Arno chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 10 mbliana
D'ullmhaigh mé béilí do dhaoine thar a bheith sláintiúil sa Fhrainc, sa Nua - Shéalainn, agus sna Stáit Aontaithe
Cliaint agus comhpháirtíochtaí suntasacha
Cócaráil mé dá Soilse Banríon Tonga, Van Cleef & Arpels, Le Creuset, agus go leor eile.
Paul Augier grád scoile cócaireachta
Fuair mé oiliúint freisin ag La Table de Pierre le Le Relais & Chateaux in Riviera na Fraince.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Rátáil 5.0 as 5 réalta, ó 2 léirmheas

Beidh an meánráta le feiceáil tar éis 3 léirmheas.
0 as 0 rud ar taispeáint

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Los Angeles, Santa Clarita, Avalon agus Acton. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine bheith páirteach.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?