
Ranganna Cócaireachta Tumtha Spraíúla le Chef Arno Jullien
Déanaim turais chócaireachta phraiticiúla le comhábhair shéasúracha agus blasanna domhanda.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Marina del Rey
Curtha ar fáil ag do theach
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Arnaud chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.
Mo cháilíochtaí
Taithí 10 mbliana
Táim oilte go clasaiceach le cúlra i mbia breá, imeachtaí príobháideacha agus taisteal.
Buaicphointe gairme
D'oibrigh mé le cócairí ar leibhéal Michelin ar an riviera agus bhí mé mar chócaire príobháideach rathúil.
Oideachas agus oiliúint
Tá céim sna healaíona cócaireachta agam ó Paul Augier Culinary School in Nice.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.
Mo speisialtachtaí
Tiocfaidh mé chugatsa
Taistealaím chuig aíonna atá in Beverly Hills, Mar Vista, Los Angeles, Marina del Rey agus áiteanna eile. Le háirithint a dhéanamh i suíomh difriúil, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.
Eolas úsáideach
Riachtanais d'aíonna
Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 10 n-aoi ar an iomlán.
Inrochtaineacht
Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais
Polasaí cealaithe
Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Ó € 43 an t-aoi
Cealú saor in aisce
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?