Gastranamaíocht Fhrancach le François

Cócaireacht terroir na Fraince feabhsaithe le blasanna coimhthíocha cosúil le Yuzu agus piobar Timut.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Lyon
Curtha ar fáil ag do theach

Bord siúil séasúrach

€ 100 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár gourmet i 5 chéim Tá arán san áireamh agus is féidir miasa a thabhairt ar ais Aipéaraitífí/tosaitheoirí An chéad bhealach isteach Tartar breac an Uasail Murgat le leamhán / coulis boráiste / arán géarphoistín tósta An dara bealach isteach Pluma muiceola Ardèche / tarsann cáiré glas / laghdú pomagránaite Béile Iasc eochair / biseog gliomach / lioc candáilte Milseog Mús seacláide "Nativo" Grand Cru/uachtar reoite baile Magdaléiní beaga agus airgeadaithe a chócaráiltear ar ordú

Roghchlár Múscailte Céadfaí

€ 130 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár gourmet i 6 chéim Tá arán san áireamh agus is féidir miasa a thabhairt ar ais Aipéaraitífí/tosaitheoirí Bealach isteach Cairpaccio muiríní / picilí glasraí An chéad chúrsa Uibh foirfe le muisiriúin / múis prátaí / sceallóga baile An dara cúrsa Iasc a ghabhtar le dorú / fúmaid laghdaithe / glasraí beaga Cáiseanna 3 cháis feirme/mil ó mo tháirgeadh Milseog "Etrez" scamall cháis tí / meascán torthaí séasúracha / gránóla baile Magdaléiní beaga agus airgeadaithe a chócaráiltear ar ordú

Roghchlár gastronhoming

€ 170 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár gourmet i 7 gcéim Tá arán san áireamh agus is féidir miasanna a thabhairt leat más gá. Aipéaraitífí/tosaitheoirí An chéad bhealach isteach Carpaccio de bhreac geal mara a gabhadh le dorú An dara bealach isteach Tataki fhilleadh mairteola An chéad chúrsa Muiríní / anlann ime bán / glasraí An dara cúrsa Filé lao / muiríní / millefeuille prátaí Fromage brillat savarin le strufail Milseog Nage citris le blas miontais / granita oráiste Madeleines agus financiers

Seirbhís bhuitléara

€ 250 
Seirbhísigh buitléir chun eispéireas itheacháin iomlán a fháil sa bhaile.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig François chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
20 bliain de thaithí
Agus é faoi oiliúint le Paul Bocuse, d'oibrigh sé i mbialanna réalta ar fud na hEorpa.
Cócaráil d'uachtaráin agus do réaltaí
D'oibrigh sé ag Georges V agus Michel Rostang, ag déanamh máistreachta ar chócaireacht scagtha na Fraince.
Céimithe ó Scoil Paul Bocuse
D'fhoghlaim sé cócaireacht in Institiúid Paul Bocuse, scileanna scagtha i gcistineacha den scoth.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Lyon agus Annecy. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.
Is féidir leat teacht chugamsa freisin: 69007, Lyon, an Fhrainc

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 100 aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 1 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann François mar ghnólacht

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.
€ 250 
Cealú saor in aisce

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?

Gastranamaíocht Fhrancach le François

Cócaireacht terroir na Fraince feabhsaithe le blasanna coimhthíocha cosúil le Yuzu agus piobar Timut.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Lyon
Curtha ar fáil ag do theach
€ 250 
Cealú saor in aisce

Bord siúil séasúrach

€ 100 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár gourmet i 5 chéim Tá arán san áireamh agus is féidir miasa a thabhairt ar ais Aipéaraitífí/tosaitheoirí An chéad bhealach isteach Tartar breac an Uasail Murgat le leamhán / coulis boráiste / arán géarphoistín tósta An dara bealach isteach Pluma muiceola Ardèche / tarsann cáiré glas / laghdú pomagránaite Béile Iasc eochair / biseog gliomach / lioc candáilte Milseog Mús seacláide "Nativo" Grand Cru/uachtar reoite baile Magdaléiní beaga agus airgeadaithe a chócaráiltear ar ordú

Roghchlár Múscailte Céadfaí

€ 130 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár gourmet i 6 chéim Tá arán san áireamh agus is féidir miasa a thabhairt ar ais Aipéaraitífí/tosaitheoirí Bealach isteach Cairpaccio muiríní / picilí glasraí An chéad chúrsa Uibh foirfe le muisiriúin / múis prátaí / sceallóga baile An dara cúrsa Iasc a ghabhtar le dorú / fúmaid laghdaithe / glasraí beaga Cáiseanna 3 cháis feirme/mil ó mo tháirgeadh Milseog "Etrez" scamall cháis tí / meascán torthaí séasúracha / gránóla baile Magdaléiní beaga agus airgeadaithe a chócaráiltear ar ordú

Roghchlár gastronhoming

€ 170 
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár gourmet i 7 gcéim Tá arán san áireamh agus is féidir miasanna a thabhairt leat más gá. Aipéaraitífí/tosaitheoirí An chéad bhealach isteach Carpaccio de bhreac geal mara a gabhadh le dorú An dara bealach isteach Tataki fhilleadh mairteola An chéad chúrsa Muiríní / anlann ime bán / glasraí An dara cúrsa Filé lao / muiríní / millefeuille prátaí Fromage brillat savarin le strufail Milseog Nage citris le blas miontais / granita oráiste Madeleines agus financiers

Seirbhís bhuitléara

€ 250 
Seirbhísigh buitléir chun eispéireas itheacháin iomlán a fháil sa bhaile.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig François chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
20 bliain de thaithí
Agus é faoi oiliúint le Paul Bocuse, d'oibrigh sé i mbialanna réalta ar fud na hEorpa.
Cócaráil d'uachtaráin agus do réaltaí
D'oibrigh sé ag Georges V agus Michel Rostang, ag déanamh máistreachta ar chócaireacht scagtha na Fraince.
Céimithe ó Scoil Paul Bocuse
D'fhoghlaim sé cócaireacht in Institiúid Paul Bocuse, scileanna scagtha i gcistineacha den scoth.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Lyon agus Annecy. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.
Is féidir leat teacht chugamsa freisin: 69007, Lyon, an Fhrainc

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 100 aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 1 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann François mar ghnólacht

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?