Gastranamaíocht Fhrancach le François
Cócaireacht terroir na Fraince feabhsaithe le blasanna coimhthíocha cosúil le Yuzu agus piobar Timut.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Lyon
Curtha ar fáil ag do theach
Bord siúil séasúrach
€ 100
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár gourmet i 5 chéim
Tá arán san áireamh agus is féidir miasa a thabhairt ar ais
Aipéaraitífí/tosaitheoirí
An chéad bhealach isteach
Tartar breac an Uasail Murgat le leamhán / coulis boráiste / arán géarphoistín tósta
An dara bealach isteach
Pluma muiceola Ardèche / tarsann cáiré glas / laghdú pomagránaite
Béile
Iasc eochair / biseog gliomach / lioc candáilte
Milseog
Mús seacláide "Nativo" Grand Cru/uachtar reoite baile
Magdaléiní beaga agus airgeadaithe a chócaráiltear ar ordú
Roghchlár Múscailte Céadfaí
€ 130
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár gourmet i 6 chéim
Tá arán san áireamh agus is féidir miasa a thabhairt ar ais
Aipéaraitífí/tosaitheoirí
Bealach isteach
Cairpaccio muiríní / picilí glasraí
An chéad chúrsa
Uibh foirfe le muisiriúin / múis prátaí / sceallóga baile
An dara cúrsa
Iasc a ghabhtar le dorú / fúmaid laghdaithe / glasraí beaga
Cáiseanna
3 cháis feirme/mil ó mo tháirgeadh
Milseog
"Etrez" scamall cháis tí / meascán torthaí séasúracha / gránóla baile
Magdaléiní beaga agus airgeadaithe a chócaráiltear ar ordú
Roghchlár gastronhoming
€ 170
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár gourmet i 7 gcéim
Tá arán san áireamh agus is féidir miasanna a thabhairt leat más gá.
Aipéaraitífí/tosaitheoirí
An chéad bhealach isteach
Carpaccio de bhreac geal mara a gabhadh le dorú
An dara bealach isteach
Tataki fhilleadh mairteola
An chéad chúrsa
Muiríní / anlann ime bán / glasraí
An dara cúrsa
Filé lao / muiríní / millefeuille prátaí
Fromage
brillat savarin le strufail
Milseog
Nage citris le blas miontais / granita oráiste
Madeleines agus financiers
Seirbhís bhuitléara
€ 250
Seirbhísigh buitléir chun eispéireas itheacháin iomlán a fháil sa bhaile.
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig François chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.
Mo cháilíochtaí
20 bliain de thaithí
Agus é faoi oiliúint le Paul Bocuse, d'oibrigh sé i mbialanna réalta ar fud na hEorpa.
Cócaráil d'uachtaráin agus do réaltaí
D'oibrigh sé ag Georges V agus Michel Rostang, ag déanamh máistreachta ar chócaireacht scagtha na Fraince.
Céimithe ó Scoil Paul Bocuse
D'fhoghlaim sé cócaireacht in Institiúid Paul Bocuse, scileanna scagtha i gcistineacha den scoth.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.
Mo speisialtachtaí
Tiocfaidh mé chugatsa
Taistealaím chuig aíonna in Lyon agus Annecy. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.
Is féidir leat teacht chugamsa freisin:
69007, Lyon, an Fhrainc
Eolas úsáideach
Riachtanais d'aíonna
Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 100 aoi ar an iomlán.
Inrochtaineacht
Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais
Polasaí cealaithe
Cuir an áirithint ar ceal 1 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Óstálann François mar ghnólacht
Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.
€ 250
Cealú saor in aisce
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?





