Cócaireacht Eorpach, Théalannach agus Indiach le Chef Su

Is é mo speisialtacht miasanna atá iontach ó thaobh amhairc agus blais de a chruthú do 6 dhuine ar a laghad
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Chamonix-Mont-Blanc
Curtha ar fáil ag do theach

Blasanna Eorpacha

€ 100 € 100 an t-aoi
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Faigh amach na blasanna is fearr san Eoraip le comhábhair shéasúracha. Carpaccio biatais le cáis buratta, Anraith scuaise imchnó imillte, Toirtín cáise gabhair, Manglam cloicheán rí, Fille filé éisc friochta, Camembert Bácáilte, Anraith Brocailí agus Piseanna, Mús bradáin - Stéig chóilis, Ubhthuilleamh Griollta, Bradán panna-riofa, Sicín rósta oigheann, Lacha Panfhriochta, Uaineoil mhallóite, Mairteoil arna cócaráil go mall- Tiramisu, Mús seacláide, Crumpla caora, Fondant Seacláide, Piorra phóitseáilte, Creme Brulee- Cáis

Féasta téalannach

€ 100 € 100 an t-aoi
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bain sult as na blasanna agus na miasa is fearr sa Téalainn. Tom Kha Gai, Tom Yam Goong, Rollóga Earraigh Glasraí, Rollóga Earraigh Sicín & Cloicheán, Satay Tobhach/Sicín, Cácaí Éisc, Bao Muiceola, Iascaill Bhbq Meala/Goirt Piobair- Veigeatórach/Sicín/Cloicheán Rí Buí/Dearg/Glais, Mairseálach Mairteola, Curaí Uain Panang, Tofu/Muiceoil Corraithe, Iasc Galaithe le Sinséar agus Soighe, Sciatháin Sicín Bbq/Sweet n Sour- Rís Fhriochta Ríoga, Núdail Glasraí/Muiceola, Sailéad Núdail Ghloine Glasraí/Cloicheán, Núdail Phad Thai Glasraí/Cloicheán- Toirtín Citrin, Tiramisu, Crème Brûlée

Eispéireas spíosraí Indiacha

€ 100 € 100 an t-aoi
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Déan iniúchadh ar oidhreacht chócaireachta shaibhir na hIndia le spíosraí aramatacha, curaí atá cócaráilte go mall, agus milseáin thraidisiúnta. Roghnaigh 3 Samosa Glasraí, Bhaji Oinniúin, Cebap Galouti Glasraí, Hara Bhara Kebab, Tikka Tófú, Kheema Samosa, Kheema Pav, Boti Cloicheán, Sciatháin Sicín- Roghnaigh 3 Veg Subzi, Tóifú/Sicín Spíosra, Palak Tofu, Curaí Sicphiseán agus Spionáiste, Síol sicín/tao, Curaí Éisc Kerala, Uaineoil Rogan Josh, Vindaloo Muiceola- Rís Basmati/Pulao Paratha Roghnaigh 1 Gajar Ka Halwa, Tiramisu Chai Latte, Crème Brûlée

Biachlár Eorpach na Féile

€ 100 € 100 an t-aoi
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár Gheimhridh na Féile - Tosú Camembert Bácáilte, Anraith Brocailí agus Piseanna, Mús bradáin deataithe, Manglam cloicheán pesto chilli te- Príomhchúrsa Uan Pota Rósta, Brollach Sicín Rósta, Mairteoil arna cócaráil go mall, Bradán panna-riofa, Stéig chóilis- Milseog Piorra phóitseáilte, Mús Seacláide Baileys, Fondant seacláide, Creme Brulee, Tiramisu- Roghnú Cáis
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Barrie chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
9 mbliana de thaithí
Táim oilte ar chócaireacht na hEorpa, na Téalainne agus na hIndia.
Eispéireas bialainne ardleibhéil
D'oibrigh mé i mbialanna a bhfuil réalta Michelin leo i Londain.
Traenáil chócaireachta
Fuair mé oiliúint in Blue Elephant in Bangkok agus in Acadamh Taosráin City and Guilds.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Chamonix-Mont-Blanc. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 30 aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann Barrie mar dhuine

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.
€ 100 Ó € 100 an t-aoi
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?

Cócaireacht Eorpach, Théalannach agus Indiach le Chef Su

Is é mo speisialtacht miasanna atá iontach ó thaobh amhairc agus blais de a chruthú do 6 dhuine ar a laghad
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Chamonix-Mont-Blanc
Curtha ar fáil ag do theach
€ 100 Ó € 100 an t-aoi
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce

Blasanna Eorpacha

€ 100 € 100 an t-aoi
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Faigh amach na blasanna is fearr san Eoraip le comhábhair shéasúracha. Carpaccio biatais le cáis buratta, Anraith scuaise imchnó imillte, Toirtín cáise gabhair, Manglam cloicheán rí, Fille filé éisc friochta, Camembert Bácáilte, Anraith Brocailí agus Piseanna, Mús bradáin - Stéig chóilis, Ubhthuilleamh Griollta, Bradán panna-riofa, Sicín rósta oigheann, Lacha Panfhriochta, Uaineoil mhallóite, Mairteoil arna cócaráil go mall- Tiramisu, Mús seacláide, Crumpla caora, Fondant Seacláide, Piorra phóitseáilte, Creme Brulee- Cáis

Féasta téalannach

€ 100 € 100 an t-aoi
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Bain sult as na blasanna agus na miasa is fearr sa Téalainn. Tom Kha Gai, Tom Yam Goong, Rollóga Earraigh Glasraí, Rollóga Earraigh Sicín & Cloicheán, Satay Tobhach/Sicín, Cácaí Éisc, Bao Muiceola, Iascaill Bhbq Meala/Goirt Piobair- Veigeatórach/Sicín/Cloicheán Rí Buí/Dearg/Glais, Mairseálach Mairteola, Curaí Uain Panang, Tofu/Muiceoil Corraithe, Iasc Galaithe le Sinséar agus Soighe, Sciatháin Sicín Bbq/Sweet n Sour- Rís Fhriochta Ríoga, Núdail Glasraí/Muiceola, Sailéad Núdail Ghloine Glasraí/Cloicheán, Núdail Phad Thai Glasraí/Cloicheán- Toirtín Citrin, Tiramisu, Crème Brûlée

Eispéireas spíosraí Indiacha

€ 100 € 100 an t-aoi
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Déan iniúchadh ar oidhreacht chócaireachta shaibhir na hIndia le spíosraí aramatacha, curaí atá cócaráilte go mall, agus milseáin thraidisiúnta. Roghnaigh 3 Samosa Glasraí, Bhaji Oinniúin, Cebap Galouti Glasraí, Hara Bhara Kebab, Tikka Tófú, Kheema Samosa, Kheema Pav, Boti Cloicheán, Sciatháin Sicín- Roghnaigh 3 Veg Subzi, Tóifú/Sicín Spíosra, Palak Tofu, Curaí Sicphiseán agus Spionáiste, Síol sicín/tao, Curaí Éisc Kerala, Uaineoil Rogan Josh, Vindaloo Muiceola- Rís Basmati/Pulao Paratha Roghnaigh 1 Gajar Ka Halwa, Tiramisu Chai Latte, Crème Brûlée

Biachlár Eorpach na Féile

€ 100 € 100 an t-aoi
€ 600 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Biachlár Gheimhridh na Féile - Tosú Camembert Bácáilte, Anraith Brocailí agus Piseanna, Mús bradáin deataithe, Manglam cloicheán pesto chilli te- Príomhchúrsa Uan Pota Rósta, Brollach Sicín Rósta, Mairteoil arna cócaráil go mall, Bradán panna-riofa, Stéig chóilis- Milseog Piorra phóitseáilte, Mús Seacláide Baileys, Fondant seacláide, Creme Brulee, Tiramisu- Roghnú Cáis
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Barrie chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
9 mbliana de thaithí
Táim oilte ar chócaireacht na hEorpa, na Téalainne agus na hIndia.
Eispéireas bialainne ardleibhéil
D'oibrigh mé i mbialanna a bhfuil réalta Michelin leo i Londain.
Traenáil chócaireachta
Fuair mé oiliúint in Blue Elephant in Bangkok agus in Acadamh Taosráin City and Guilds.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Chamonix-Mont-Blanc. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 30 aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann Barrie mar dhuine

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?