Bia Francach agus Meánmhara le David

Blasanna troma Iarthar na hAfraice a chumasc le teicnící clasaiceacha na Fraince.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Nua-Eabhrac
Curtha ar fáil ag do theach
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig David Boyejo chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 20 bliain
Déanaim speisialtóireacht i gcócaireacht na Fraince agus na Meánmhara, ag meascadh blas trom agus teicnící.
Buaicphointe gairme
Rith mé Chez Boyejo in Marbella, sular éirigh mé i mo chócaire príobháideach in al -d'Isère, an Fhrainc.
Oideachas agus oiliúint
Fuair mé oiliúint in Gastronomicom International Culinary Academy Cap D'Agde, an Fhrainc.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Nua-Eabhrac. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 8 n-aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann David Boyejo mar dhuine

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.
Ó € 110 an t-aoi
Cealú saor in aisce

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?

Bia Francach agus Meánmhara le David

Blasanna troma Iarthar na hAfraice a chumasc le teicnící clasaiceacha na Fraince.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Nua-Eabhrac
Curtha ar fáil ag do theach
Ó € 110 an t-aoi
Cealú saor in aisce
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig David Boyejo chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 20 bliain
Déanaim speisialtóireacht i gcócaireacht na Fraince agus na Meánmhara, ag meascadh blas trom agus teicnící.
Buaicphointe gairme
Rith mé Chez Boyejo in Marbella, sular éirigh mé i mo chócaire príobháideach in al -d'Isère, an Fhrainc.
Oideachas agus oiliúint
Fuair mé oiliúint in Gastronomicom International Culinary Academy Cap D'Agde, an Fhrainc.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Nua-Eabhrac. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 8 n-aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann David Boyejo mar dhuine

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?