Bia Francach agus Meánmhara le David

Bia Francach agus Meánmhara le David

Blasanna troma Iarthar na hAfraice a chumasc le teicnící clasaiceacha na Fraince.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Nua-Eabhrac
Curtha ar fáil ag do theach
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig David Boyejo chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 20 bliain
Déanaim speisialtóireacht i gcócaireacht na Fraince agus na Meánmhara, ag meascadh blas trom agus teicnící.
Buaicphointe gairme
Rith mé Chez Boyejo in Marbella, sular éirigh mé i mo chócaire príobháideach in al -d'Isère, an Fhrainc.
Oideachas agus oiliúint
Fuair mé oiliúint in Gastronomicom International Culinary Academy Cap D'Agde, an Fhrainc.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Nua-Eabhrac. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 8 n-aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann David Boyejo mar dhuine

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.
Ó € 111 an t-aoi
Cealú saor in aisce

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?
Bia Francach agus Meánmhara le David

Bia Francach agus Meánmhara le David

Blasanna troma Iarthar na hAfraice a chumasc le teicnící clasaiceacha na Fraince.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Nua-Eabhrac
Curtha ar fáil ag do theach
Ó € 111 an t-aoi
Cealú saor in aisce
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig David Boyejo chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
Taithí 20 bliain
Déanaim speisialtóireacht i gcócaireacht na Fraince agus na Meánmhara, ag meascadh blas trom agus teicnící.
Buaicphointe gairme
Rith mé Chez Boyejo in Marbella, sular éirigh mé i mo chócaire príobháideach in al -d'Isère, an Fhrainc.
Oideachas agus oiliúint
Fuair mé oiliúint in Gastronomicom International Culinary Academy Cap D'Agde, an Fhrainc.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Tiocfaidh mé chugatsa

Taistealaím chuig aíonna in Nua-Eabhrac. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 8 n-aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.

Óstálann David Boyejo mar dhuine

Tá sé nó sí freagrach as an tseirbhís seo.

Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin

Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?