Béilí ón bhfeirm go dtí an bord ag an gCócaire Nicoletta

Béilí ón bhfeirm go dtí an bord ag an gCócaire Nicoletta

D'oibrigh mé le Massimo Bottura - anois cuirim eispéiris ar fáil a thaispeánann m'oidhreacht Iodálach.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire
Curtha ar fáil ag áit Nicoletta
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Nicoletta chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
20 bliain de thaithí
D'oscail mé siopa gelato agus taosráin ag 18, mhúin mé ar fud an domhain, agus d'oibrigh mé ag Eataly i gCathair Nua - Eabhrac.
Cócaráilte le príomhchócairí agus réaltaí
D'ullmhaigh mé béile ilchúrsa chun príomhghradam cócaire Massimo Bottura a cheiliúradh.
Scoil Cheardaí in Bologna
Bhain mé céim amach sna healaíona taosráin, gelato, agus pasta ag an scoil cháiliúil Iodálach seo.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 100 aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Ó € 56 an t-aoi
Cealú saor in aisce
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?
Béilí ón bhfeirm go dtí an bord ag an gCócaire Nicoletta

Béilí ón bhfeirm go dtí an bord ag an gCócaire Nicoletta

D'oibrigh mé le Massimo Bottura - anois cuirim eispéiris ar fáil a thaispeánann m'oidhreacht Iodálach.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire
Curtha ar fáil ag áit Nicoletta
Ó € 56 an t-aoi
Cealú saor in aisce
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Nicoletta chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.

Mo cháilíochtaí

Cócaire
20 bliain de thaithí
D'oscail mé siopa gelato agus taosráin ag 18, mhúin mé ar fud an domhain, agus d'oibrigh mé ag Eataly i gCathair Nua - Eabhrac.
Cócaráilte le príomhchócairí agus réaltaí
D'ullmhaigh mé béile ilchúrsa chun príomhghradam cócaire Massimo Bottura a cheiliúradh.
Scoil Cheardaí in Bologna
Bhain mé céim amach sna healaíona taosráin, gelato, agus pasta ag an scoil cháiliúil Iodálach seo.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.

Mo speisialtachtaí

Eolas úsáideach

Riachtanais d'aíonna

Tá cead ag aíonna 2 bhliain d'aois nó níos sine teacht, suas le 100 aoi ar an iomlán.

Inrochtaineacht

Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais

Polasaí cealaithe

Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?