
Blasanna folláine le Fernanda
Ceardaím bia atá spreagtha ag mo chroí Meicsiceach agus m'anam aireach.
Aistrithe go huathoibríoch
Cócaire in Cathair Mheicsiceo
Curtha ar fáil ag do theach
Is féidir leat teachtaireachtaí a sheoladh chuig Chef Fernanda chun an tseirbhís a shaincheapadh nó athruithe a dhéanamh.
Mo cháilíochtaí
19 mbliana de thaithí
Faoi úinéireacht an chéad bhialann atá bunaithe ar phlandaí, saor ó ghlútan in Miami. Bhí mé ag cócaireacht le 20 bliain anuas.
Cliaint cáiliúla
Tá cócaireacht déanta agam d'aíonna ardphróifíle lena n - áirítear amhránaithe agus polaiteoirí.
Scoil chócaireachta
Rinne mé staidéar i Meicsiceo agus in Miami agus fuair mé mo dheimhniú veigeánach le Mark Reinfeld.
Chun d'íocaíocht a chosaint, bain úsáid as Airbnb i gcónaí chun airgead a sheoladh agus cumarsáid a dhéanamh le hóstaigh.
Mo speisialtachtaí
Tiocfaidh mé chugatsa
Taistealaím chuig aíonna in Mexico City, Polanco, Cathair Mheicsiceo agus San Miguel. Le háirithint a dhéanamh i láthair eile, is féidir leat teachtaireacht a chur chugam.
Eolas úsáideach
Riachtanais d'aíonna
Tá cead ag aíonna 15 bliain d'aois nó níos sine bheith páirteach.
Inrochtaineacht
Seol teachtaireacht chuig d'óstach chun sonraí a fháil. Tuilleadh eolais
Polasaí cealaithe
Cuir an áirithint ar ceal 3 lá ar a laghad roimh an am tosaithe chun aisíocaíocht iomlán a fháil.
Ó € 88 an t-aoi
€ 426 ar a laghad chun áirithint a dhéanamh
Cealú saor in aisce
Grinnfhiosraítear Cócairí ar Airbnb i dtaobh ardchaighdeáin
Déantar cócairí a mheas i dtaobh a dtaithí ghairmiúil, a bpunann biachlár cruthaitheach agus cáil an fheabhais atá orthu. Tuilleadh eolais
An bhfeiceann tú fadhb?